Η Μέγκι Ντρίο στο Znews: “Δεν επιτρέπω σε κανέναν να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες μου”
Reality TV

Η Μέγκι Ντρίο στο Znews: “Δεν επιτρέπω σε κανέναν να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες μου”

Η Μέγκι Ντρίο στο Znews: “Δεν επιτρέπω σε κανέναν να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες μου”

Μία κόντρα δηλώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ραμόνα Βλαντή του My Style Rocks και τη Μέγκι Ντρίο του GNTM.

Αφορμή μία ανάρτηση που έκανε η πρώτη χρησιμοποιώντας μία φωτογραφία της δεύτερης για να σχολιάσει ότι χρησιμοποιείται πολύ το photoshop στις φωτογραφίες.

Τα όσα έγραψε η Ραμόνα -που είναι γνωστή για τις δηκτικές της απόψεις και τους αιχμηρούς σχολιασμούς της- προκάλεσαν την αντίδραση της Μέγκι (διαβάστε εδώ το χρονικό).

Σήμερα και οι δύο έκαναν δηλώσεις στο “Καλοκαίρι #not”.

Μιλήσαμε με τη Μέγκι Ντρίο για να διαλευκάνουμε τι ήταν αυτό που την πείραξε τόσο.

“Ξύπνησε το πρωί της Παρασκευής η κυρία Βλαντή και δεν είχε κάτι να κάνει. Έπινε τον καφέ της, επέλεξε μια φωτογραφία από το προφίλ μου, πράγμα που δεν το επιτρέπω από κανέναν αυτό”.

“Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι δεν ξεκίνησε κάποια συνομιλία να μου εξηγήσει.

Ούτε απάντησε, επέλεξε να τα πει σε μια εκπομπή που μίλησα και εγώ και είπε ότι δεν μας γνωρίζει.

Είναι μεγάλο ψέμα ότι δεν μας γνωρίζει η κυρία Ραμόνα διότι εγώ γνωρίζω ότι μας “έκραζε” από τότε που ήμασταν στο παιχνίδι, εμένα και όλη την “τριάδα της φωτιάς”.

Οπότε όταν κάνεις μια δήλωση το σωστό είναι να ξέρεις για ποιον λόγο την κάνεις τη δήλωση και να τη στηρίξεις, αλλιώς μην την κάνεις καθόλου, κάτσε σπίτι σου”!

“Εγώ δεν την γνωρίζω γιατί αν τη γνώριζα θα καταλάβαινε ότι δεν έχω ανάγκη από την κυρία για να γίνω διάσημη”, μας είπε χαρακτηριστικά

Όσο για το GNTM και αν ενδιαφέρεται να γυρίσει σε αυτό όπως ακούστηκε:

“Δεν ενδιαφέρομαι για ένα παιχνίδι στο οποίο ακούστηκα αρκετά, πήρα τις εμπειρίες μου, ήρθε η ώρα να δουλέψω, όχι να μπω ξανά σε ριάλιτι και να χάσω το χρόνο μου”.

Για κριτική επιτροπή θα ενδιαφερόταν;

“Δεν είναι κακή ιδέα, δεν θα με χάλαγε, θα το σκεφτόμουν”, μας είπε.“Η τηλεόραση μου αρέσει αλλά θα ήθελα κάτι που προσαρμόζεται στον χαρακτήρα μου, όχι απλά για να φαίνομαι”.

“Ετοιμάζομαι να κάνω το δεύτερο εξώφυλλο στο Down Town στην Κύπρο, δουλεύω πάρα πολύ, θα γίνω και brand ambassador μιας μεγάλης εταιρείας και ετοιμάζω και κάτι δικό μου που σχεδιάζω”, μας είπε κλείνοντας.