Η Σοφία εκτρέπεται με την ερώτηση της Άννας Μαρίας για τη σχέση της με τον Κεχαγιά: «Γ@#ιέμ@! ρε! Ζηλεύεις;»
Reality TV

Η Σοφία εκτρέπεται με την ερώτηση της Άννας Μαρίας για τη σχέση της με τον Κεχαγιά: «Γ@#ιέμ@! ρε! Ζηλεύεις;»

Η Σοφία εκτρέπεται με την ερώτηση της Άννας Μαρίας για τη σχέση της με τον Κεχαγιά: «Γ@#ιέμ@! ρε! Ζηλεύεις;»

Μια ψηφοφορία που δεν πήγε καθόλου καλά

Mε τη δεύτερη, μυστική ψηφοφορία ξεκίνησε το επεισόδιο της Πέμπτης για το Big Brother αλλά δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά.

Πρώτος μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας ο Ζακ που ψήφισε την Άννα Μαρία παρά το ότι τη βρήκε ήρεμη και καλή.

Ο Γρηγόρης ψήφισε και πάλι τον Πυργίδη παρά το ότι έλυσαν τις διαφορές τους. Όμως δεν μπορούσε να ψηφίσει τον Θέμη και τον Ζακ γιατί είναι φίλοι του.

Πριν μπει ο Κεχαγιάς για την ψήφο του η Σοφία με την Άννα Μαρία αντάλλαξαν και πάλι… κουβέντες, αφού η Άννα Μαρία της είπε ότι έχει κακή στρατηγική.

Αφού ο Κεχαγιάς ψήφισε την Άννα Μαρία λέγοντας ότι παίζει θέατρο και τον φέρνει στα όριά του ακολούθησε καβγάς, με τη Σοφία να βγαίνει από τα ρούχα της όταν η Άννα Μαρία τη ρώτησε τι σχέση έχει με τον Κεχαγιά. «Γ@#ιέμ@! ρε! Τι θες;» ήταν η απάντηση της Σοφίας που ξεκίνησε μια τρικούβερτη λογομαχία με ύβρεις και κατηγορίες που θύμιζαν τον χθεσινό καβγά του Κεχαγιά με τον Βαρουξή.

Η Σοφία της είπε ότι έτρεχε πίσω από τον Πυργίδη και τον παρακαλούσε, για να την πικάρει ενώ της έλεγε συνέχεια «βούλωσε το στόμα σου».

Η ψηφοφορία συνεχίστηκε μετ’ εμποδίων. Ο Θέμης ψήφισε τον Πυργίδη γιατί δεν ήθελε να ψηφίσει την Άννα Μαρία, που την υποστηρίζει απόλυτα και θεωρεί ότι έστρωσε.

Ο Πυργίδης πάλι ψήφισε τον Γρηγόρη γιατί άλλαξε πάλι τον χαρακτήρα του.

Η Άννα Μαρία μπήκε να ψηφίσει με τη Σοφία να τη «στολίζει» και να τη λέει… ανώμαλη. Τελικά ψήφισε τον Ζακ για να κάψει την ψήφο της.

Ο Βαρουξής ψήφισε τον Γρηγόρη γιατί δεν παίρνει θέση και αφήνει τους άλλους να φαγωθούν.

https://streamable.com/2qh5b7

Η Σοφία ψήφισε τον Θέμη και όχι την Άννα Μαρία παρά τον εκνευρισμό της διότι όπως είπε είναι άλλος από αυτό που ήξερε. «Τρεις μήνες με κορόιδεψε».

Ο Μεγάλος Αδελφός ανακοίνωσε τους υποψηφίους πριν από το βέτο, δηλαδή τη Σοφία, τον Κεχαγιά και τους προκύψαντες λόγω ισοψηφίας ο Γρηγόρης, η Άννα Μαρία και ο Πυργίδης.

https://streamable.com/19m3m6

Ο καβγάς της Άννας Μαρίας και της Σοφίας συνεχίστηκε και μετά την ψηφοφορία με φωνές και κατηγορίες κάτι που δεν άρεσε καθόλου στο Twitter. Έτσι σήμερα έχει στραφεί κατά της Σοφίας

https://streamable.com/o101gs

Μεταξύ των σχολιαστών και η Ναταλί Κάκκαβα.

Πολλοί χρήστες ζήτησαν να μην ψηφιστεί ο Γρηγόρης ώστε να φύγει η Σοφία ή ο Κεχαγιάς, κάποιοι υποστήριξαν την Άννα Μαρία, κάποιοι κατηγόρησαν τον Πυργίδη ενώ υπήρξαν και φωνές που έλεγαν ότι η συμπεριφορά της Άννας Μαρίας πριν καιρό που φώναζε και απειλούσε τον Ζακ δεν διαφέρει από της Σοφίας.

https://twitter.com/KristaliaP/status/1334615997903495170

https://twitter.com/billaras_80/status/1334620374995177475

https://twitter.com/TrioSome/status/1334619887017332737

https://twitter.com/dimitraselami/status/1334615989837819904

https://twitter.com/athhh9137/status/1334615984670445568