Ηλίας Γκότσης: «Όταν έβλεπα το Survivor, μου άρεσε ο Βασάλος. Όταν τον γνώρισα, είδα κάτι άλλο»
Reality TV

Ηλίας Γκότσης: «Όταν έβλεπα το Survivor, μου άρεσε ο Βασάλος. Όταν τον γνώρισα, είδα κάτι άλλο»

Ηλίας Γκότσης: «Όταν έβλεπα το Survivor, μου άρεσε ο Βασάλος. Όταν τον γνώρισα, είδα κάτι άλλο»

Ο Ηλίας Γκότσης καλεσμένος στις Ψυχολογίες του Πάμε Δανάη!

Ο Ηλίας Γκότσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τις Ψυχολογίες του Γιώργου Κρικοριάν και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την προσωπική του ζωή, την τηλεόραση, τη συμμετοχή του στο Survivor και τους συμπαίκτες του.

Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια και στην προσωπική του ζωή, είπε:

«Από όταν ήμουν παιδί δεν μου άρεσαν καθόλου οι κανόνες, ήμουν ντροπαλός και δεν προσέγγιζα καθόλου εύκολα τα κοριτσάκια. Θυμάμαι όταν είχα πάει να προσεγγίσω μια κοπέλα για το πρώτο φιλί, το είχα προετοιμάσει και καθόμουν όλο το βράδυ στο μπαλκόνι, όταν έγινε η κοπέλα γύρισε το μάγουλο».

«Έρωτας είναι αυτό που σε βγάζει από την τροχιά σου, φοβάμαι να εκτροχιαστώ πολύ γιατί είμαι του προγράμματος. Έχω κλάψει μετά από χωρισμό δεν έχω πρόβλημα να ρίξω τα μούτρα μου. Τώρα έχω σχέση σε σύνολο τέσσερα με πέντε χρόνια, με μερικά διαλείμματα».

Για την τηλεόραση, σχολίασε:

«Η τηλεόραση είναι ένα σύστημα που δεν είναι εύκολο να σε αφομοιώσει. Έχει πτωτική πορεία γιατί δεν βλέπουμε καινούργια άτομα. Είναι δικαιολογία αυτό που λένε ότι όσοι δεν μπορούν να κάνουν τηλεόραση πάνε στα σόσιαλ…».

Επίσης μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης και ”συμπαίκτες” του, τι είπε:

«Με το Ηλία Μπόγδανο κάναμε πολύ παρέα ακόμα και αν έληξε άδοξα δεν θα πω κακιά κουβέντα. Ο Τριαντάφυλλος μου αρέσει που λέει την γνώμη του είτε αρέσει είτε όχι. Όταν έβλεπα το Survivor 1, μου άρεσε ο Βασάλος. Αργότερα που τον γνώρισα είδα κάτι άλλο, ούτε θετικό, ούτε αρνητικό το πρόσημο, ήταν διαφορετικό από αυτό που περίμενα.

Έχω μια πικρία από το Survivor, απογοητεύτηκα από τον τρόπο που έφυγα, δεν κατάλαβα καν γιατί βρέθηκα εκτός παιχνιδιού. Τα χρήματα στο Survivor είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο γιατί τα ποσά που δίνουν είναι εξωπραγματικά και το είχα πει στην παραγωγή. Πέρυσι δεν το έβλεπα είχα βάλει απαγορευτικό. Όταν βιώσει ένα πρόγραμμα, είναι σαν να βλέπεις θέατρο. Ο λόγος είναι γιατί ξέρεις τι έχει γίνει από πίσω από τις κάμερες. Είναι σαν να ξέρεις το τέλος».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: