Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το εξώδικο που δέχτηκε η εκπομπή της από τον Alpha για το The Bachelor
Reality TV

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το εξώδικο που δέχτηκε η εκπομπή της από τον Alpha για το The Bachelor

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το εξώδικο που δέχτηκε η εκπομπή της από τον Alpha για το The Bachelor

Τι είπε η παρουσιάστρια

Για τον τελικό του The Bachelor μίλησαν το πρωί της Δευτέρας στο «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο εξώδικο που δέχτηκε η εκπομπή της από τον Alpha για το The Bachelor.

Αφού προβλήθηκε, αρχικά, υλικό για τον τελικό του ριάλιτι και τη νίκη της Νικόλ που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου και να δεχθεί το δαχτυλίδι που της χάρισε, έγινε αναφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει για τα μάτια της Μαρίνας, της παίκτριας που είχε αποχωρήσει από το The Bachelor.  Ωστόσο, το Ιnstagram story του Παναγιώτη και της Νικόλ από το στολισμένο κέντρο της Αθήνας έβαλε τέλος σε αυτές τις φήμες χωρισμού.

Το ενδιαφέρον, όμως, σε όλη αυτήν τη συζήτηση για το ριάλιτι ήταν πως για πρώτη φορά η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε γιατί δέχθηκε η εκπομπή της εξώδικο για το Bachelor.

«Θα πούμε τους λόγους που δεν παίζουμε τα πλάνα του The Bachelor. Στις 19 Οκτωβρίου εγώ αποκάλυψα τις δυο φιναλίστ», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. Το video της Έλενας Πολυκάρπου ανέφερε ότι οι τρεις φιναλίστ θα είναι: η Αντζελίνα, η Βίβιαν και η Νικόλ με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει πως τα δυο κορίτσια που θα πάνε στη Μάνη θα είναι η Βίβιαν και η Νικόλ. Και τότε ήρθε το εξώδικο από τον Alpha.

«Χαρακτηριστικό της κακοπιστίας της αναφοράς σε τέτοιες πληροφορίες είναι ότι σε σημείο της εκπομπής, η ίδια η κυρία Καινούργιου, ήτοι το κεντρικό και πλέον αναγνωρίσιμο πρόσωπο της εκπομπής αναφέρει χαρακτηριστικά και εμφατικά ως προς τις δυο φιναλίστ του τελικού “εγώ ξέρω ότι θα είναι η Βίβιαν και η Νικόλ”, όταν δεν έχουν καν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του ημιτελικού, κάτι που εκτός από φερόμενες κρίσιμες πληροφορίες, θα μπορούσε να δώσει στους τηλεθεατές ακόμη και την εντύπωση ενός δήθεν “προδιαγεγραμμένου” αποτελέσματος – κάτι απολύτως συκοφαντικό για τον σταθμό και το πρόγραμμά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά το εξώδικο του Alpha.

Με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει στο τέλος ενοχλημένη πως στην αρχή της προβολής του The Bachelor είχε δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από τον σταθμό για να το προωθήσει στην εκπομπή της.