Κατερίνα Λένη: Η απάντησή της για το κλεμμένο γράμμα του MasterChef
Reality TV

Κατερίνα Λένη: Η απάντησή της για το κλεμμένο γράμμα του MasterChef

Κατερίνα Λένη: Η απάντησή της για το κλεμμένο γράμμα του MasterChef

Παραδέχεται ότι δεν το έγραψε η ίδια;

Η Κατερίνα Λένη έδωσε τη δική της απάντηση στις κατηγορίες ότι το γράμμα που άφησε στους συμπαίκτες της στο MasterChef δεν το έγραψε η ίδια, αλλά είναι έργο της δημοσιογράφου Σοφίας Παπαηλιάδου.

Σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ του “Ευτυχείτε”, το γράμμα ήταν κλεμμένο από το site με Love Letters και η συγγραφέας του είχε μιλήσει στην εκπομπή, αναφέροντας ότι μπορεί να υπάρξουν νομικές κυρώσεις.

Η Κατερίνα παραδέχτηκε ότι το κείμενο δεν της ανήκει και ζήτησε μέσω των social media δημόσια συγγνώμη.

H δημόσια απολογία της Κατερίνας

Νιώθω την ανάγκη να παρέχω εξηγήσεις και να αποσαφηνίσω το ζήτημα που δημιουργήθηκε αναφορικά με το γράμμα που παρέδωσα στην παραγωγή κατά την αποχώρησή μου από το παιχνίδι του Masterchef. Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω και δημοσίως συγγνώμη από τη συντάκτριά του, κα Σοφία Παπαηλιάδου για όποια παρανόηση, άθελά μου προκάλεσα αναφορικά με το κείμενό της. Δεν είχα και δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να την βλάψω ή να σφετεριστώ το κείμενό της, το οποίο αποτελεί αναμφίβολα δική της και μόνο πνευματική ιδιοκτησία. Νιώθω, όμως, την ανάγκη να υπερασπιστώ και τον εαυτό μου αναφορικά με τα όσα λέγονται για εμένα και τα συναισθήματα που βίωσα μέσα στο παιχνίδι και που με έκαναν να ταυτιστώ τόσο πολύ με τα λόγια της κας Παπαηλιάδου.

Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ξεκάθαρη, ειλικρινής και απόλυτα διαυγής και η κατάσταση αυτή, την οποία χωρίς να έχω επίγνωση-άθελά μου- προκάλεσα, με συνθλίβει πραγματικά ως άνθρωπο… ως Κατερίνα. Η συναισθηματική φόρτιση που κατά το δεδομένο χρόνο και για διάφορους λόγους βίωσα, με οδήγησε να ταυτιστώ σε τέτοιο βαθμό με τα λόγια της κας Παπαηλιάδου που τα δανείστηκα, προκειμένου να αποδώσω με τον πλέον εκφραστικό και γλαφυρό τρόπο τα συναισθήματά μου.

Το κείμενο αυτό είχα διαβάσει πριν από καιρό και με είχε τόσο πολύ σημαδέψει που το αντέγραψα στο ημερολόγιό μου για καθαρά προσωπική μου χρήση. Ήταν σαν κάποιος άλλος να διάβαζε τις πιο ενδόμυχες σκέψεις του μυαλού μου. Από το ημερολόγιο αυτό που έφερα μαζί μου από τη Γερμανία, λοιπόν, ανέσυρα το κείμενο της κας Παπαηλιάδου σε μια τόσο δύσκολη για εμένα στιγμή, προκειμένου να επικοινωνήσω τα όσα ένιωσα όλο αυτό το διάστημα μέσα στο παιχνίδι.

Το μόνο δικό μου στοιχείο στο συγκεκριμένο γράμμα είναι το υστερόγραφο, που εκ των υστέρων έθεσα. Λυπάμαι ειλικρινά εάν με τη συμπεριφορά μου έθιξα, προσέβαλα, στενοχώρησα και πίκρανα την κα Παπαηλιάδου, ως δημιουργό του συγκεκριμένου κειμένου, την οποία θαυμάζω και σέβομαι απεριόριστα και ελπίζω με την ανάρτησή μου αυτή να επανορθώσω…

Άλλωστε, όπως η κα Σοφία Παπαηλιάδου στο κείμενο της με τίτλο “Η μπέσα, είναι στάση ζωής με υψηλό αντίτιμο διοδίων” γράφει, “ένας άνθρωπος με μπέσα” “ακόμα και για τα λάθη του, ντόμπρα και περήφανα παίρνει την ευθύνη και τα χρεώνεται…”

Νιώθω την ανάγκη να παρέχω εξηγήσεις και να αποσαφηνίσω το ζήτημα που δημιουργήθηκε αναφορικά με το γράμμα που παρέδωσα…

Δημοσιεύτηκε από Κατερίνα Λένη Official στις Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

Σημειώνεται ότι το κείμενο αυτό έκανε λόγο για μπέσα, αλήθεια και προδοσία και γράφτηκε στις 20 Μαρτίου του 2018

Το ρεπορτάζ του “Ευτυχείτε”:

https://streamable.com/5r6ag9