Κατερίνα Στικούδη: Τι είπε για την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά στο My Style Rocks;
Reality TV

Κατερίνα Στικούδη: Τι είπε για την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά στο My Style Rocks;

Κατερίνα Στικούδη: Τι είπε για την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά στο My Style Rocks;

Η Eurovision και η ευχή στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ο Χάρης Χριστόπουλος φεύγει και ο Λάκης Γαβαλάς έρχεται στο My Style Rocks. Μετά την απόφαση της παραγωγής να αποχωρήσει ο γνωστός φωτογράφος από τα καθημερινά επεισόδια του ριάλιτι και τη θέση του να πάρει ο Λάκης Γαβαλάς, η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και η Έλενα Πολυκάρπου συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη, η οποία μίλησε για όλα.

«Περνάμε πάρα πολύ ωραία και εγώ το ευχαριστιέμαι φέτος όσο ποτέ. Γιατί πέρσι είχα πολλές υποχρεώσεις», είπε για τον νέο κύκλο επεισοδίων του My Style Rocks η Κατερίνα Στικούδη.

Στην ερώτηση πως νιώθει που επιστρέφει «Ο Λάκης Γαβαλάς και ο Χάρης Χριστόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είναι στο Gala», η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Αφού τα ξέρεις τόσο καλά. Κάπως έτσι είναι. Χαίρομαι ειλικρινά που το κάνω δεύτερη φορά, γιατί θα είχε μείνει στη μέση».

Και συνέχισε: «Τα γυρίσματα δεν είναι πολύ εύκολα γιατί κρατούν πολλές ώρες. Απλώς όταν έχει ωραία παρέα και καλούς συνεργάτες είναι απολαυστικά και ξεχνάς την κούραση».

Για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που πιθανότατα θα συμμετέχει στο J2US ανέφερε: «Της εύχομαι τα καλύτερα. Η φύση του παιχνιδιού είναι τέτοια που ένα κορίτσι φεύγει, ένα άλλο έρχεται».

Τέλος, για όσα έχουν γραφτεί περί συμμετοχής της στη Eurovision, η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε: «Δεν θέλω να συζητάω για πράγματα που δεν έχουν καμία βάση. Δεν έχω την ανάγκη να προβάλλω τον εαυτό μου μέσα από πράγματα για τα οποία δεν έχω ερωτηθεί. Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση».