Κώστας Παπαδόπουλος στο Love it: «Ο Τριαντάφυλλος επειδή βλέπει ότι δεν φέρνει νίκες, ήταν στρατηγικό όλο αυτό με τους τραυματισμούς του. Είναι ένα ψέμα»
Reality TV

Κώστας Παπαδόπουλος στο Love it: «Ο Τριαντάφυλλος επειδή βλέπει ότι δεν φέρνει νίκες, ήταν στρατηγικό όλο αυτό με τους τραυματισμούς του. Είναι ένα ψέμα»

Κώστας Παπαδόπουλος στο Love it: «Ο Τριαντάφυλλος επειδή βλέπει ότι δεν φέρνει νίκες, ήταν στρατηγικό όλο αυτό με τους τραυματισμούς του. Είναι ένα ψέμα»

Αποκάλυψε από πού γνώριζε τον Αλέξη εκτός ριάλιτι

Το δεύτερο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης του Κώστα Παπαδόπουλου πρόβαλε το Love it.

Ο παίκτης αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το Survivor και μίλησε στην εκπομπή  αυτή τη φορά για τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά.

Μάλιστα για τον δεύτερο αποκάλυψε ότι γνωρίζονται και εκτός ριάλιτι καθώς ήταν συνυποψήφιοι με την ίδια παράταξη στις δημοτικές εκλογές στο Μενίδι.

Επιπλέον, όπως είπε, δεν είναι εχθρός του ο Τριαντάφυλλος όμως δεν παρέλειψε να τον σχολιάσει αρνητικά για την παρουσία του στο Survivor.

«Αγωνιστικά ο Τριαντάφυλλος είναι “παλτό” δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα του. Είναι ένας μοντέρνος Καραγκιόζης γι’ αυτό τον κρατάει ο κόσμος. Δεν μιλούσε με τους ανθρώπους στην παραλία, μιλούσε με τους φοίνικες. Ήθελε να κλέψει τηλεοπτικό χρόνο. Όσο ήταν ο Παππάς μέσα έπαιρνε φόρα, ένιωθε δυνατός ή τον παρέσερνε ο Παππάς, δεν ήθελε καν να τον κοιτάμε. Ήταν απότομος. Όταν έφυγε  ο Αλέξης γύρισε την μπιφτέκα και ήταν άλλος άνθρωπος, μέσα στη γλύκα και το μέλι. Επειδή βλέπει ότι δεν φέρνει νίκες ήταν στρατηγικό όλο αυτό με τους τραυματισμούς του. Είναι ένα ψέμα. Έλεγε ότι πονάει αλλά στο κατοστάρι έτρεξε σαν λαγός. Κρυβόταν πίσω από το πόδι του. Δεν θα φτάσει στον τελικό, ο κόσμος δεν είναι τυφλός ούτε χαζός».

Μίλησε ακόμα για την απόπειρα δωροδοκίας του Τριαντάφυλλου προς τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο. «Δεν μου έχει κάνει ποτέ καμία τέτοια πρόταση. Τα δύο παιδιά αμέσως τον κρατήσανε σε απόσταση. Κακά τα ψέματα ο μισθός του στο παιχνίδι  ήταν ψηλός, είναι όμως λάθος» είπε.

Αναφέρθηκε και στο περιστατικό του αν έκλεψαν ή όχι φαγητό ο Κόρομι και ο Ασημακόπουλος. «Κάτι βρήκανε που δεν έπρεπε να το βούρνε. Τους πιάσανε και όταν πήγαν να τους τιμωρήσουν, ο Τριαντάφυλλος είπε “δεν φταίω, να τιμωρηθούν αυτοί” και τους έδωσε. Ήταν όμως μαζί τους όταν το βρήκαν. Ο Τριαντάφυλλος με τον Ασημακόπουλο δεν θα τα βρουν ποτέ».

«Ο Παππάς ήταν μια μαύρη σκιά»

Μίλησε όμως και για τον Αλέξη Παππά.

«Αυτό που έκανα με τη ντουντούκα στην αποχώρησή του ήταν αληθινό δεν ήταν ειρωνικό. Το χάρηκα που έφυγε ο Παππάς. Ήταν μια μαύρη σκιά. Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Από τότε δεν τον θέλω. Ήμασταν υποψήφιοι στην ίδια παράταξη. Συνεργάζομαι με τον ξάδελφό του, τον προμηθεύω με γλυκά. Δεν μου άρεσε ποτέ σαν άνθρωπος, σαν προσωπικότητα. Από τότε έριχνε τα λάθη του στους άλλους. Από τότε που έγινε η ένωση, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν πώς θα κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο. Και τι βρήκε; Αυτό το αστείο που έκανα στην καλύβα του. Είναι επαγγελματίας ηθοποιός και ξέρει ότι για να μείνει στο ριάλιτι πρέπει να κάνει ίντριγκες. Έκατσε στη θέση του Κοψιδά και προσπαθούσε να γίνει ο Κοψιδάς. Χειριζόταν τη Χριστίνα και την Ελευθερία. Θα του έλεγα ένα γεια αλλά αν μου ζητούσε να πάμε για καφέ θα του έλεγα ότι δεν έχω χρόνο» είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/38s7il