Ξέσπασε η Χριστίνα Κεφαλά: «Ποιοι είναι τελικά οι κ@λ@τούμπες στο Survivor 2021;»
Reality TV

Ξέσπασε η Χριστίνα Κεφαλά: «Ποιοι είναι τελικά οι κ@λ@τούμπες στο Survivor 2021;»

Ξέσπασε η Χριστίνα Κεφαλά: «Ποιοι είναι τελικά οι κ@λ@τούμπες στο Survivor 2021;»

Η έντονη ενόχλησή της με όσα ακούστηκαν για τον James

Μπορεί όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο και στην μπλε ομάδα του Survivor να μην είχε και τις καλύτερες σχέσεις με το «παρεάκι» του James Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη, η Χριστίνα Κεφαλά όμως ενοχλήθηκε έντονα με όσα ακούστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Ο James κατηγορήθηκε εμμέσως ότι δεν έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας και στέρησε από την ομάδα του τον καθοριστικό πόντο για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Και ταυτόχρονα ψηφίστηκε με 4 αρνητικές ψήφους ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Θέση, όμως για όσα είδαμε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στο Survivor, πήρε η Χριστίνα Κεφαλά με video που δημοσίευσε στο Instagram Story της.

«Βλέπω τόση ώρα το Survivor και δεν μπορώ να μείνω με κλειστό το στόμα. Συγχωρέστε με. Θέλω να μου πείτε κάτι. Ποιοι είναι τελικά οι κ@λ@τούμπες στο Survivor 2021; Γιατί νομίζω τους έκαναν όλοι παρέα τον James και τον Νίκο.

Τι έχουν πάθει και λένε ότι δεν είναι παρέα τους; Ας τους ψηφίζουν αγωνιστικά, αφού παρέα τους έκαναν.

Θα σας πω κάτι ακόμη. Επειδή τα έχω ζήσει σχεδόν όλα τα παιδιά, εκτός από την Κόκκινη ομάδα που δεν ήμουν καιρό μαζί τους. Ο James όταν παίζει ένα αγώνα δίνει τον εαυτό του ολόκληρο για να φέρει τον πόντο. Σε αυτό θα διαφωνήσω με τα παιδιά που τον κατηγορούν πως ήθελε να χάσει εσκεμμένα. Ο James πάντα έφερνε πόντους και απορώ γιατί το κάνουν αυτό τώρα» είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.