Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Η εμπειρία με τον Βαλάντη ήταν πάρα πολύ άσχημη. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω με τι σκοπό μπήκε»
Reality TV

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Η εμπειρία με τον Βαλάντη ήταν πάρα πολύ άσχημη. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω με τι σκοπό μπήκε»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Η εμπειρία με τον Βαλάντη ήταν πάρα πολύ άσχημη. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω με τι σκοπό μπήκε»

Γιατί ζήτησε δημοσιώς συγγνώμη;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε όπως είναι φυσικό για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Θέλησε να βάλει μάλιστα τα πράγματα στη θέση τους για διάφορα ζητήματα.

«Να μπουν τα πράγματα στη θέση τους γιατί κατηγορηθήκαμε ως φαταούλες. Τρώγαμε λίγο περισσότερο όταν κερδίζαμε. Αλλά έπρεπε να είμαστε 4 ώρες κάτω από τον ήλιο. Τρώγαμε 400 θερμίδες και χάναμε 3000» είπε.

«Ήμουν από τους ανώμαλους που ήθελα να δω πώς είναι η εμπειρία. Στην αρχή πήγα με πάρα πολύ φόβο να μην ξεφτιλιστώ. Μόνο η πείνα δεν ήταν πρόβλημα για μένα, περίεργο!

Αυτά που περνάγαμε ήταν το 10%. Υπήρχε πολλή ένταση. Ο καθένας μπήκε για τον δικό του λόγο.

Ο ένας μπήκε για να ξεπεράσει τον πρώην, η άλλη γιατί ήθελε να πουλήσει κοσμήματα, η πέμπτη μπήκε γιατί δεν είχε τι να κάνει, ο άλλος για τα χρήματα, εγώ μπήκα για την εμπειρία. Όταν πηγαίναμε στα αγωνίσματα ήμασταν μία γροθιά και όταν φεύγαμε ήμασταν 10 γροθιές» είπε.

Για τον Βαλάντη είπε:

«Η εμπειρία ήταν πάρα πολύ άσχημη. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω με τι σκοπό μπήκε ο Βαλάντης.  Για να μας κάνει ανακατώσει; Για να κάνει δεύτερη καριέρα; Γιατί είχε θέματα να λύσει;

Μας αποσυντόνιζε πολύ από την ώρα που ξυπνάγαμε. Έπαιρνα τον Απόστολο τον Ρουβά που είναι ζεν και πηγαίναμε σε μια γωνιά για να ηρεμήσουμε.

Κάποιοι αποφάσισαν να μην του πάνε κόντρα. Όταν έγιναν το πρώτο ξέσπασμα και είπε αυτά τα απαίσια πράγματα στη Μυριέλλα και μπήκα στη μέση και ξαφνικά αντί οι άλλοι να αντιμετωπίσουν αυτή τη συμπεριφορά κάποιες κοπέλες έλεγαν “γιατί φωνάζετε;”».

«Ο Τζον είναι ο πιο κοντινός της άνθρωπος στη ζωή» είπε για τη Μυριέλλα.

«Ό,τι νιώσαν τα παιδιά ήταν αληθινό» είπε για το ρομάντζο Μυριέλλας-Κατσαούνη.

«Δεν περίμενα να φύγω αλλά έχει συμβεί πολλές φορές όπως μου είπαν διότι ο κόσμος πιστεύει ότι δεν θα φύγεις και δεν σε ψηφίζουν».

«Η Βρισηίδα είχε πολλές στιγμές που δεν μπορούσα να αντέξω λόγων των νεύρων και των φωνών» είπε σχολιάζοντας την παίκτρια.

«Κατάλαβα ότι θέλω να περάσω πολύ περισσότερο χρόνο με τους γονείς μου και με ανθρώπους που δεν τους έδινα χρόνο. Όσο είσαι αποκομμένος αναθεωρείς πράγματα που τα έχεις δεδομένα.

Διαβάζω καλά λόγια και γι’ αυτό αισθάνομαι ωραία. Μπήκα χωρίς στρατηγική. Είναι κι αυτό μια στρατηγική. Προσπάθησα να είμαι η φωνή της λογικής αλλά το παιχνίδι δεν θέλει λογική» είπε.

«Αγάπησα τον Απόστολο, είναι φοβερό παιδί. Του αξίζει να μην τον σκεφτόμαστε σαν τον αδελφό του Σάκη Ρουβά» είπε για τους παίκτες που ξεχώρισε.

Φαβορί θεωρεί τον Άρη Σοϊλέδη για τη νίκη ενώ όπως είπε σε 2 εβδομάδες θα ξαναγυρίσει στο Open Weekend.

«Είναι μια πρόσφατη σχέση και ταλαιπωρήθηκε. Της ζητάω δημοσίως συγγνώμη» είπε για τη σύντροφό του που πολιορκήθηκε όσο εκείνος ήταν μέσα στο παιχνίδι.