Μαρία Μπέη: “Η συμπεριφορά μου ήταν λάθος γιατί έδειχνα έπαρση και όχι αυτοπεποίθηση”
Reality TV

Μαρία Μπέη: “Η συμπεριφορά μου ήταν λάθος γιατί έδειχνα έπαρση και όχι αυτοπεποίθηση”

Μαρία Μπέη: “Η συμπεριφορά μου ήταν λάθος γιατί έδειχνα έπαρση και όχι αυτοπεποίθηση”

Στους "Κου Κου" μαζί με τον σύντροφό της - Υπερασπίστηκε με θέρμη την Κατερίνα Λένη

Ανέτρεψε μέρος της εικόνας που έχουν σχηματίσει για αυτή οι τηλεθεατές με τη συνέντευξή της στους “Κου Κου” η Μαρία Μπέη, η παίκτρια του MasterChef που έφτασε μέχρι την τελική τετράδα και αποχώρησε.

“Η συμπεριφορά μου ήταν λάθος γιατί έδειχνα έπαρση και όχι αυτοπεποίθηση. Κάπου το έχανα. Βλέποντας τα επεισόδια υπήρχαν στιγμές που έλεγα ‘Μαρία μην πεις άλλα'” εξήγησε.

“Δεν μου άρεσε που έλεγα συνέχεια ‘εγώ'” είπε ενώ δήλωσε ότι κανένας παίκτης μπροστά της δεν της έκανε παράπονα που τη βοηθούσε ο Δημήτρης Μπέλλος στο παιχνίδι.

Ο Δημήτρης μάλιστα ήταν μαζί της στα παρασκήνια και η κάμερα συχνά στρεφόταν στο μέρος του για να δείξει τις αντιδράσεις του σε όσα έλεγε η Μαρία.

Για τον Γιώργο Λασκαρίδη δήλωσε ότι: “έβλεπα ότι ήταν υπερβολικά καλός μπροστά στις κάμερες και όταν έκλειναν ήταν κάποιος άλλος”.

Η παίκτρια δήλωσε πως ο σύντροφός της δεν επηρεάζεται στις αποφάσεις του ενώ τον αποκάλεσε “μαγειρικό και συναισθηματικό στήριγμα”.

Η ανατροπή ήταν που υπερασπίστηκε θερμά την Κατερίνα Λένη.

“Η Κατερίνα είναι θεά. Ό,τι έχει πει είμαι μαζί της και λίγα είπε. Το κράτησε πάρα πολύ μερικές φορές για κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις και κάποια πρόσωπα”.

“Δεν γκρίνιαζα 24 ώρες το 24ωρο, δεν θα με άντεχε” είπε.

“Ήμουν πάρα πολύ υπερβολική, σε πολλά θέματα και στις αντιδράσεις μου. Βγαίνοντας το είδα κι εγώ. Είπα ‘Μαρία έπρεπε να το πάρεις πιο χαλαρά'” δήλωσε.

“Έχουμε δουλέψει μαζί με τον Δημήτρη όσο είχαν διακοπεί τα γυρίσματα. Προς το παρόν μένουμε Αθήνα” είπε ενώ δεν απάντησε στην ερώτηση αν θα παντρευτούν.