Μαρία Καζαριάν: Η αδελφή της Ειρήνης απαντά για το ροζ βίντεο
Reality TV

Μαρία Καζαριάν: Η αδελφή της Ειρήνης απαντά για το ροζ βίντεο

Μαρία Καζαριάν: Η αδελφή της Ειρήνης απαντά για το ροζ βίντεο

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη, η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν, Μαρία, σχολίασε τον θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά το “ροζ” βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και συκοφαντούσε την αδελφή της.

Η πρώτη αντίδραση της Ειρήνης Καζαριάν όταν είδε το βίντεο, όπως λέει η Μαρία ήταν “Δεν είμαι εγώ”. Τόσο η νικήτρια του GNTM όσο και η αδελφή της, ενημερώθηκαν για το επίμαχο βίντεο και το πρωτοσέλιδο από τρίτους. “Τη εφημερίδα δεν τη γνωρίζαμε και δεν ήξερα και ποιος είναι ιδιοκτήτης. Πάθαμε ένα σοκ. Καμία σχέση με την Ειρήνη. Έγραφε όμως το όνομά της με άρρωστους σχολιασμούς”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία.

Η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε τη Μαρία για τις αντιδράσεις της αδελφής της: «Δεν έκλαψε η Ειρήνη, απλά είχε σοκαριστεί για το πώς μπορεί ένας άνθρωπος να βγάζει στη φόρα τέτοιο βίντεο και να σχολιάζει”.

“Δεν θα μπορούσε ποτέ η Ειρήνη να αφήσει κάποιον να τραβήξει τέτοιο βίντεο σε μια τέτοια στιγμή”, είπε η Μαρία σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, υπερασπιζόμενη την αδελφή της.

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε βεβαίως στην αντίδραση της οικογένειας της μεγάλης νικήτριας του GNTM: “Οι γονείς μας στεναχωρήθηκαν, αλλά δεν ήθελαν να το δείξουν για να μην τρελαθεί και η Ειρήνη, για να μην καταλάβει ότι η κατάσταση ήταν πολύ άσχημη”.

Οι επόμενες κινήσεις της Καζαριάν

Η Μαρία Καζαριάν δήλωσε ότι θέλει να αποτρέψει την αδελφή της από μία μήνυση. “Από τη στιγμή που δεν είναι η Ειρήνη στο βίντεο και κάναμε ένα εξώδικο στον κύριο που το έβγαλε τι άλλο να κάνουμε; Θα το βρει από το Θεό”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Δεν θέλω να τη βάλω σε διαδικασία να κάνει μήνυση και να τρέχει χρόνια για ένα πράγμα. Η Ειρήνη δεν θέλει να κάνει μήνυση γιατί δεν είναι στον χαρακτήρα της να κάνει κακό σε κάποιον άλλον. Αυτός της έκανε κακό και θα το βρει από τον θεό. Επίσης, δεν είναι εκείνη στο βίντεο Ο κόσμος το γνωρίζει αυτό. Όποιοι είδαν το βίντεο, το βλέπουν ότι δεν είναι, είναι ξεκάθαρο αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Καζαριάν.

Αναφερόμενη μάλιστα στον επίμαχο ιδιοκτήτη της εφημερίδας που δημοσίευσε το βίντεο, η Μαρία είπε ότι δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, ούτε πρόκειται. “Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει κάνει κακό μόνο στην Ειρήνη, έχει κάνει σε πάρα πολλούς”.

Δείτε το βίντεο: