MasterChef 2024: Τον άδειασε μπροστά στους κριτές – «Αν θέλει να το παίξει ήρωας…»
Reality TV

MasterChef 2024: Τον άδειασε μπροστά στους κριτές – «Αν θέλει να το παίξει ήρωας…»

MasterChef 2024: Τον άδειασε μπροστά στους κριτές – «Αν θέλει να το παίξει ήρωας…»

Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Ένα ακόμα καθηλωτικό επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης με τους επίδοξους σεφ να δοκιμάζονται σε τεστ δημιουργικότητας.

Όπως είδαμε ο Λευτέρης ήταν αυτός που κέρδισε χθες το χρηματικό έπαθλο έχοντας το καλύτερο πιάτο στους κριτές.

Η μπορντό μπριγάδα μπήκε σε ψηφοφορία και έδωσε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Βιβή.

Απόψε βασικό υλικό στη δοκιμασία ήταν η ντομάτα, ένα από τα πιο κοινά, αλλά και αγαπημένα υλικά της ελληνικής και όχι μόνο κουζίνας.

Οι κριτές ζήτησαν ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα και οι παίκτες έσπευσαν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους.

Ο Λευτέρης καθότι νικητής του Mystery Box ήταν αυτός που διάλεξε τα ζευγάρια ενώ λόγο είχε και στο ποιοι θα φτιάξουν αλμυρό και ποιοι γλυκό πιάτο.

Από τις μονομαχίες ξεχώρισε αυτή της Ζωής και του Κώστα με την 24χρονη μαγείρισσα να δηλώνει δικαιωμένη με τον πόντο  που πήρε.

«Χαίρομαι που κατάφερα και πήρα τη νίκη. Κατάφερα – σε εισαγωγικά – να βουλώσω κάποια στόματα, που με θεωρούσαν μία μεσαία κατηγορία μαγειρικά. Γενικότερα αναφέρομαι και στον Λευτέρη και στον Κώστα, γιατί είχαν ένα ύφος ότι έχουν σίγουρο τον πόντο» σχολίασε η Ζωή στο κιου.

Στο φινάλε χαμένη βγήκε η γκρι μπριγάδα και χωρίς καθυστερήσεις έβγαλε καρφιά και χαρτιά για ψηφοφορία. Από αυτή τις περισσότερες ψήφους πήρε ο Χρήστος Λ. που είχε το πιο αδύναμο πιάτο.

«Ζήτησα γιατί έχω μόνο αρνητικά αποτελέσματα» είπε ο Χρήστος Λ. στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο με τον να φέρνει ένσταση.

«Εγώ δεν σε ψήφισα γιατί μου το ζήτησες. Μην ακούγεται ότι συνεννοηθήκαμε να σε ψηφίσουμε» είπε μπροστά ο συνονόματος Χρήστος μπροστά στους κριτές.

«Αν θέλει να το παίξει ήρωας να βγάλει κάνα πόντο να μας τον φέρει στην ομάδα και να σώσει και τους άλλους που είμαστε οριακά και θέλουμε να μείνουμε στο παιχνίδι. Αυτά τα “ψηφίστε με” δεν μου κάνουν καθόλου».

Διαβάστε επίσης

MasterChef 8 – Επικό Twitter: «Θα τον αλυσοδέσει σε υπόγειο τον Ιωαννίδη» – «Η Βιβή θα δείρει και εμένα»