MasterChef 4: Η παίκτρια που απέδειξε με τη συμμετοχή της πως “ποτέ δεν είναι αργά”
Reality TV

MasterChef 4: Η παίκτρια που απέδειξε με τη συμμετοχή της πως “ποτέ δεν είναι αργά”

MasterChef 4: Η παίκτρια που απέδειξε με τη συμμετοχή της πως “ποτέ δεν είναι αργά”

Τα διθυραμβικά σχόλια των κριτών και το μήνυμα που "πέρασε"

Η Κατερίνα ήρθε από τη Γερμανία για να διαγωνιστεί στο φετινό MasterChef.

Επέλεξε να ετοιμάσει μια βελουτέ σούπα κολοκύθας για τους κριτές, καθώς είναι το αγαπημένο πιάτο που φτιάχνει σε φίλους και συγγενείς.

Στη συνέχεια μοιράστηκε με την κριτική επιτροπή τη δική της ιστορία, λέγοντας πως αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της σε ηλικία 14 χρόνων μετά το διαζύγιο των γονιών της και να ασχοληθεί με την κομμωτική για να ορθοποδήσει, την οποία εξασκεί μέχρι και σήμερα.

Στον διαγωνισμό αποφάσισε να συμμετάσχει μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και που την έκανε να δει τα πράγματα αλλιώς και να κάνει πράξη αυτό που αγαπά.

Το πιάτο της, αν και εύκολο τεχνικά, στάθηκε ικανό να αποδείξει στους κριτές πόσο πολύ θέλει αυτό που κάνει και πόσο αποφασισμένη είναι για αυτό.

“Μπορώ να σου πω πως δοκίμασα κάτι εκπληκτικό. Πως είσαι το ζωντανό παράδειγμα για το πώς δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ. Ποτέ δεν είναι αργά αρκεί να το θες πραγματικά”, ήταν τα λόγια του Σωτήρη Κοντιζά

“Ενα μεγάλο ‘μπράβο’ και ένα μεγάλο ‘ναι'” , πρόσθεσε.

https://streamable.com/oi89i

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της έδωσε και αυτός ενα τεράστιο “ναι”, όπως και ο Πάνος Ιωαννίδης που διέκρινε στο πιάτο της τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που κρύβει μέσα της για τη μαγειρική.

Με τρία ηχηρά “ναι” πέρασε στην επόμενη φάση, συγκινημένη, ενώ εκεί για να τη συγχαρούν ήταν και οι δυο καλύτερες φίλες της από τη Γερμανία της οποίες νιώθει σαν αδερφές της.

https://streamable.com/idpr9