MasterChef 6: Η Πόπη δεν νιώθει νικήτρια στην τοποθεσία «Τελικός»  – Θα την προσλάμβανε η Clare Smyth; Το Twitter πάντως «απέλυσε» τους τρεις κριτές λόγω μεροληψίας
Reality TV

MasterChef 6: Η Πόπη δεν νιώθει νικήτρια στην τοποθεσία «Τελικός» – Θα την προσλάμβανε η Clare Smyth; Το Twitter πάντως «απέλυσε» τους τρεις κριτές λόγω μεροληψίας

MasterChef 6: Η Πόπη δεν νιώθει νικήτρια στην τοποθεσία «Τελικός»  – Θα την προσλάμβανε η Clare Smyth; Το Twitter πάντως «απέλυσε» τους τρεις κριτές λόγω μεροληψίας

Οι φιναλίστ παρέδωσαν τα πιάτα τους

Τον Πάνο βλέπει το Twitter ήδη ως νικητή του φετινού MasterChef παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι βαθμολογίες.

Ο λόγος; Πολλοί χρήστες καταλογίζουν μεροληψία στους τρεις κριτές και βρίσκουν ότι προωθούν τον Πάνο κάνοντας καλά σχόλια μόνο για τα δικά του πιάτα.

Κάνοντας τον συνήγορο του διαβόλου θα λέγαμε ότι θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό τρικ της παραγωγής ώστε να πειστούμε ότι ο νικητής έχει προαποφασιστεί.

Σε κάθε περίπτωση, τα τελευταία λεπτά για την Καλλιόπη και τον Πάνο αυτής της τελευταίας δοκιμασίας ήταν ιδιαίτερα αγχωτικά.

Η Πόπη δήλωσε στο κιου της ότι το ένστικτό της τής λέει ότι ο Πάνος είναι νικητής αλλά η ίδια νιώθει νικήτρια από την άποψη ότι κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά.

Δείτε τι έγινε:

Πρώτη η Καλλιόπη παρουσίασε το πιάτο της και η Clare Smyth σχολίασε πολύ θετικά την προσπάθειά της.

Όπως είπε η σάλτσα στο πιάτο της ήταν το ατού της.

Στην ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αν θα την προσλάμβανε εάν της έκανε αυτό το πιάτο η σεφ απάντησε καταφατικά.

Ο Πάνος παρέδωσε το πιάτο του προσπαθώντας να πείσει ότι μιλάει Αγγλικά και φυσικά οι κριτές τον τρόλαραν.

Η σεφ πάντως είδε μια ολοκληρωμένη προσπάθεια στο πιάτο και επίσης θα τον προσλάμβανε στο εστιατόριό της.

https://twitter.com/2Pgk6QkAnGcWelH/status/1537164297746403330