MasterChef 6 – Ο μεγάλος τελικός: Οι δοκιμασίες, το φαβορί στα στοιχήματα, η ηχηρότατη απουσία από τον εξώστη και η live ανακοίνωση του αποτελέσματος
Reality TV

MasterChef 6 – Ο μεγάλος τελικός: Οι δοκιμασίες, το φαβορί στα στοιχήματα, η ηχηρότατη απουσία από τον εξώστη και η live ανακοίνωση του αποτελέσματος

MasterChef 6 – Ο μεγάλος τελικός: Οι δοκιμασίες, το φαβορί στα στοιχήματα, η ηχηρότατη απουσία από τον εξώστη και η live ανακοίνωση του αποτελέσματος

Φωτογραφίες και βίντεο και η ανάμνηση του περσινού τελικού!

Η μεγάλος τελικός του φετινού MasterChef έφτασε και θα τον δούμε σε δύο μέρη, ένα σήμερα Τρίτη ενώ η live ανακοίνωση του αποτελέσματος έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 9.

Τι θα δούμε απόψε;

Μέχρι στιγμής οι δύο φιναλίστ, Καλλιόπη και Παναγιώτης,  έχουν περάσει από πέντε ημέρες απαιτητικών δοκιμασιών, μη γνωρίζοντας τι κρύβουν οι σφραγισμένοι φάκελοι με τις βαθμολογίες.

MasterChef 6 – Το προφίλ των φιναλίστ: Καλλιόπη: Από το άτυχο bootcamp του 5 στον τελικό του 6 – Παναγιώτης: Ο νέος Άκης Πετρετζίκης;

Σήμερα Τρίτη θα ξαναδούμε τις καθιερωμένες κυκλικές κουζίνες που βλέπουμε σε κάθε δοκιμασία τελικού να περιμένουν τους δύο φετινούς φιναλίστ, για μια ακόμη συγκλονιστική, μαγειρική αναμέτρηση.

Η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης καλούνται να παρουσιάσουν το δικό τους μενού τεσσάρων σταδίων.

Αυτό είναι και το τελευταίο μενού, που θα παρουσιάσουν στο φετινό διαγωνισμό και εκτός από την εξαιρετική γεύση, την άρτια τεχνική, την εντυπωσιακή δημιουργικότητα και την αψεγάδιαστη εμφάνιση στα πιάτα, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους δύο φιναλίστ να δουν την ουσιαστική εξέλιξη τους στον διαγωνισμό, τις γεύσεις που αγαπούν και τη μαγειρική τους ταυτότητα.

Στον εξώστη θα βρεθούν οι υποψήφιοι του φετινού διαγωνισμού αλλά και τα αγαπημένα πρόσωπα των δύο φιναλίστ, για να εμψυχώσουν και να υποστηρίξουν τους δύο διεκδικητές του φετινού τίτλου MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ.

Θα λείπει όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ο Μπόμπαινας, ο Δημήτρης Ταϊρίδης που τόσο πολύ προκάλεσε με τη στάση του και τη συμπεριφορά του.

Οι προσπάθειες τους θα βαθμολογηθούν από μια κοινή βαθμολογία και από τους τρεις κριτές για τον κάθε διαγωνιζόμενο.

Τι θα δούμε στο live της Τετάρτης;

Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε ένα κομμάτι που θα περιλαμβάνει την τελική δοκιμασία και στη συνέχεια ζωντανά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Όπως κάθε χρόνο, θα ανοίξουν τον σφραγισμένο φάκελο με της βαθμολογίες και θα ανακοινώσουν τον φετινό Έλληνα MasterChef.

Θα είναι η Καλλιόπη Μπεζαντέ ή ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος;

Όλα τα προγνωστικά δίνουν τον Πάνο ως τον φετινό νικητή. Αλλά και στις στοιχηματικές εταιρείες, ο Πάνος έχει προβάδισμα με απόδοση  1.70 με την Καλλιόπη να δίνει 2.10.

Το να πάρει υψηλότερη βαθμολογία σε όλες τις δοκιμασίες ο νικητής παίζει στο 2.50, ενώ το όχι στο 1.50. Το να υπάρξει ισοβαθμία σε κάποια δοκιμασία δίνει 4.50 και το όχι 1.20.

Όσο για το live κομμάτι του τελικού περιμένουμε όπως και πέρσι να δούμε στο πλατό αγαπημένα πρόσωπα των φιναλίστ αλλά και τους παλιούς παίκτες.

Θα έχει μάλιστα ενδιαφέρον αν κάποιοι θα επιλέξουν να απουσιάζουν όπως ο Μπόμπαινας από το πρώτο μέρος του τελικού.

Ποιοι φετινοί παίκτες στηρίζουν ποιον στον τελικό;

Ποιοι όμως από τους φετινούς παίκτες στηρίζουν την Καλλιόπη και ποιοι τον Πάνο;

Team Καλλιόπη: Φανή, Νικήτας, Πέτρος, Βασίλης Μπόλλος, Ελπίδα ( που αλλάζει στρατόπεδα)

Team Πάνος: Γρηγόρης, Μάριος, Νίκος ο Ιταλός, Γιάννος, Χριστόφορος.

Όπως βλέπεται και πάλι ο Μπόμπαινας απουσιάζει μιας και λογικά στηρίζει μόνο τον εαυτό του!

Και για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι έτσι είχε κυλήσει ο περσινός τελικός με τη Μαργαρίτα νικήτρια!