MasterChef 6: Τη θέση του GNTM παίρνει στο πρόγραμμα του Star – Όλες οι λεπτομέρειες
Reality TV

MasterChef 6: Τη θέση του GNTM παίρνει στο πρόγραμμα του Star – Όλες οι λεπτομέρειες

MasterChef 6: Τη θέση του GNTM παίρνει στο πρόγραμμα του Star – Όλες οι λεπτομέρειες

Ο έκτος κύκλος του MasterChef ανοίγει την επόμενη εβδομάδα  και οι τρεις δημοφιλείς κριτές, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν ήδη πάρει θέση στις κουζίνες τους.

Στόχος; Να αναδειχτεί ο Έλληνας MasterChef για το 2022 και να κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Το μαγειρικό ριάλιτι, σε πρώτη φάση, αναμένεται να πάρει τη θέση του GNTM στο πρόγραμμα του Star, δηλαδή θα προβάλλεται Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00, χωρίς να αποκλείεται να δούμε και προσθήκες σε μέρες.

Και αυτή τη σεζόν, ο Γιάννης Αποστολάκης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος θα καθοδηγεί τους παίκτες της ομάδας που κέρδισε την ομαδική δοκιμασία στην Reward Day

Food and Beverage Manager και στο MasterChef 2022, ο άνθρωπος, που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων, παραμένει ο Νίκος Θωμάς.

Ο έμπειρος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος θα είναι ο Food and Styling Chef του MasterChef 2022 και θα προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία του στην πρωτότυπη παρουσίαση και την αρχιτεκτονική δομή των πιάτων, ώστε οι διαγωνιζόμενοι να είναι… ετοιμοπόλεμοι στις πολλές μαγειρικές δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν. Θα καθοδηγεί τους διαγωνιζόμενους σχετικά με το πως να χρησιμοποιούν νέες υφές, νέες τεχνικές και πώς να διαχειρίζονται τις πρώτες ύλες,  ώστε να εξελιχθούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Οι φετινές δοκιμασίες θα περιλαμβάνουν και ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος με δεδομένο πάντα ότι ο κορονοϊός δεν θα ανατρέψει τα πλάνα της παραγωγής.