MasterChef: Αυτές είναι οι δύο παίκτριες που πέρασαν απευθείας στο σπίτι
Reality TV

MasterChef: Αυτές είναι οι δύο παίκτριες που πέρασαν απευθείας στο σπίτι

MasterChef: Αυτές είναι οι δύο παίκτριες που πέρασαν απευθείας στο σπίτι

Δύο ποδιές σήμερα (25/1)!

Τηγάνια και κατσαρόλες δουλεύουν στο φουλ στο MasterChef για μια θέση στο σπίτι, ωστόσο μέχρι στιγμής, μόλις τρία άτομα έχουν περάσει απευθείας στην τελική φάση.

Ο δεύτερος που φόρεσε τη λευκή ποδιά και ετοιμάζει βαλίτσες για τον σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής είναι γυναίκα και πρόκειται για την Αργυρώ από τα Χανιά. Η σεφ, παρά το γεγονός ότι ο μπαμπάς της διατηρεί κρεοπωλείο, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πιάτο με ψάρι για τους Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιδά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και κατάφερε να αποσπάσει τρία «ναι».

Οι τρεις κριτές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθειά της κι εκείνη το χάρηκε με την καρδιά της.

https://streamable.com/a9v1uo

Η τρίτη παίκτρια που πήρε την πολυπόθητη ποδιά ήταν η Μαρία, η οποία επίσης ενθουσίασε τους κριτές και πήρε την ποδιά για το σπίτι! Δήλωσε ότι θέλει να είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει διαγωνιστεί ξανά στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού. Τότε το κοτόπουλο που είχε επιλέξει να φτιάξει δεν είχε ψηθεί, οπότε αποχώρησε χωρίς να στήσει πιάτο.

https://streamable.com/wptv4q

Η ίδια,  κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί κατά καιρούς σεξιστικά σχόλια στις κουζίνες που εργαζόταν: «Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τις κουζίνες, αλλά μερικές δεν ήταν και τόσο… Έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές. Έχω δεχτεί αρκετά σχόλια από μάγειρες. Σεξιστικά κυρίως. Η κουζίνα είναι δύσκολη για μια γυναίκα. Υπάρχει αρκετή αμφισβήτηση όσο ανεβαίνεις και προχωράς. Ειδικά από άντρες», είπε μεταξύ άλλων.