MasterChef: Αυτές είναι οι νέες μέρες προβολής του – Τι αλλάζει;
Reality TV

MasterChef: Αυτές είναι οι νέες μέρες προβολής του – Τι αλλάζει;

MasterChef: Αυτές είναι οι νέες μέρες προβολής του – Τι αλλάζει;

Στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί και φέτος

Στην τελική ευθεία μπαίνει τo  MasterChef. Το μαγειρικό ριάλιτι του Star αναμένεται να ρίξει αυλαία στα μέσα του Ιούνη –όπως έγραψε στο Znews ο Γιάννης Πουλόπουλος– με τον μεγάλο τελικό που ένα μέρος του γίνεται ζωντανά.

Μέχρι τότε όμως, αλλάζει μέρες προβολής. Ήδη το MasterClass oλοκλήρωσε τον κύκλο του, οπότε δεν υπάρχει απογευματινή προβολή κάθε Κυριακή.

Πλέον, σύμφωνα με τον επίσημο προγραμματισμό του καναλιού, το ριάλιτι θα προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00.

Άρα η αλλαγή είναι ότι κουμπώνει η Πέμπτη και φεύγει η Παρασκευή από το καλεντάρι του.

Ήδη βρισκόμαστε στην εννιάδα και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται με ενδιαφέρον ποιοι παίκτες ποιας ομάδας από την αποψινή ομαδική θα βρεθούν στον τάκο και φυσικά ποιος θα αποχωρήσει.

Απόψε πάντως ο Αλέξανδρος Συνοδινός είναι εκείνος που θα ανακατέψει την τράπουλα κληθείς να χωρίσει τους εννέα παίκτες σε τρεις ομάδες.

Ήδη από το τρέιλερ καταλάβαμε ότι η Μαργαρίτα παρατηρεί πως έχει αλλάξει και πράγματι ο παίκτης βγαίνοντας έξω και ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι σκλήρυνε τη στρατηγική του προκειμένου να φτάσει στο έπαθλο.

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ ο Διονύσης και ο Παύλος θα βρεθούν στην ίδια ομάδα και θα έχει ενδιαφέρον πώς θα συνυπάρξουν.