MasterChef: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Reality TV

MasterChef: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιους υπέδειξαν οι κριτές για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής

Η ομάδα θρίλερ συνεχίζεται στο MasterChef και στο επεισόδιο της Πέμπτης 29/2, οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που δεν κατάφεραν να κερδίσουν την προηγούμενη δοκιμασία, μπήκαν ξανά στην κουζίνα για να μαγειρέψουν.

Οι παίκτες είδαν μπροστά τους τρεις καμπάνες, με την κάθε μία να περιέχει ένα πιάτο από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η κάθε ομάδα κλήθηκε να επιλέξει μία καμπάνα για να μαγειρέψει. Η ροζ επέλεξε αυτή του κ. Κοντιζά, η μπλε του κ. Ιωαννίδη και η λαδί του κ. Κουτσόπουλου.

Στη διάθεσή τους είχαν 60 λεπτά για να μαγειρέψουν το εκάστοτε πιάτο, μόνο που η μονομαχία ήταν ατομική παρότι ανήκουν σε μια υποομάδα.

Οι κριτές δοκίμασαν και επέλεξε την μία πιο αδύναμη προσπάθεια από κάθε ομάδα, ο παίκτης της οποίας θα μαγειρέψει για την παραμονή του στο MasterChef.

Η Γεωργία ήταν η πρώτη παίκτρια που βρέθηκε στον τάκο, από τη λαδί ομάδα.

Στη συνέχεια, από τη ροζ ομάδα, βγήκε ο Χρήστος, με την πιο αδύναμη προσπάθεια και από την μπλε ομάδα, ακολούθησε ο Σταμάτης.

Η κάθε ομάδα κλήθηκε να επιλέηει μία καμπάνα για να μαγειρέψει. Η ροζ επέλεξε αυτή του κ. Κοντιζά, η μπλε του κ. Ιωαννίδη και η λαδί του κ. Κουτσόπουλου.

Διαβάστε ακόμα

MasterChef: Ξέσπασε σε κλάματα η Γεωργία και το Twitter απηύδησε – «Παρακολουθούμε το σήριαλ του παραληρήματος»