MasterChef – Ανατροπή στην ανατροπή: Άλλαξαν τελευταία στιγμή τις ψήφους τους και ο Γιώργος έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς!
Reality TV

MasterChef – Ανατροπή στην ανατροπή: Άλλαξαν τελευταία στιγμή τις ψήφους τους και ο Γιώργος έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς!

MasterChef – Ανατροπή στην ανατροπή: Άλλαξαν τελευταία στιγμή τις ψήφους τους και ο Γιώργος έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς!

Νευρικότητα στο πλατό - Δείτε τι ψήφισαν και ποιον έσωσε ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας για τελευταία φορά

Αυτή η ψηφοφορία σίγουρα θα γραφτεί ως η πιο ιντριγκαδόρικη  στην ιστορία του MasterChef καθώς είχε όλα τα στοιχεία ενός καλού ριάλιτι με τη στρατηγική στο κόκκινο και τους παίκτες να δείχνουν ότι κάνουν τα πάντα για την τηλεόραση.

Στην αρχή της ψηφοφορίας τρεις παίκτες δήλωσαν ότι θέλουν να αλλάξουν τις ψήφους τους, ο Δημήτρης, η Ντέμη και η Μαρία.

Οι παίκτες επέλεξαν τελευταία στιγμή να στρέψουν τις ψήφους τους στην Ντέμη ή τη Μάρλεν.

https://streamable.com/xzup2r

Πώς ψήφισαν οι παίκτες;

Πρώτος ξεκίνησε να ψηφίζει ο Δημήτρης που δήλωσε ότι ψηφίζει την Ντέμη αντί για τη Μάρλεν και τον Τζον γιατί οι συμπαίκτες του τον έπεισαν να ψηφίσει μαγειρικά.

Η Ντέμη ψήφισε την Μάρλεν και τη Μαρία αντί για τον Τζον που είχε αποφασίσει αρχικά διότι θεώρησε ότι είναι ευθύνη της που δεν πήγε καλά το πιάτο του.

https://streamable.com/sgzz3o

Η Μάρλεν έβγαλε ένα λογύδριο που την έκανε να κοκκινίσει ειδικά όταν -παρόλο που δεν ψηφίζεται- στάθηκε μπροστά στον Δημήτρη για να του πει ότι έφταιγε που κάλυψε τη Μαρία ενώ κάτι αντίστοιχο είπε και στη Μαρία.

Οι ψήφοι της πήγαν στον Τζον και τη Μαρία.

https://streamable.com/w5tupl

Ο Τζον έδωσε την ψήφο του στην Ντέμη η οποία δεν κατάλαβε γιατί την επέκρινε για τον βιγκανισμό της καθώς τη χαρακτήρισε αδύναμη εξαιτίας αυτού.

“Θα είναι η νέα Κατερίνα στον τάκο για μένα” είπε η Ντέμη στο booth για τον συμπαίκτη της.

Και φυσικά άνοιξε μέτωπο με τη Μαρία με τη δεύτερη ψήφο του.

https://streamable.com/uq0s2i

Η Μαρία από την άλλη δήλωσε ότι την προηγούμενη φορά ψήφισε με μαγειρικά κριτήρια και δεν θα το ξανακάνει δεύτερη φορά οπότε ψήφισε την Ντέμη “γιατί άκουσα κάτι” και τον Τζον.

Ο Διονύσης φάνηκε να είναι ο μόνος παίκτης που στο booth δήλωνε έκπληκτος με τις εναλλαγές των συμπαικτών του σε συμπεριφορά: “Άλλο άκουγα, σήμερα κάτι άλλο άκουσα οπότε απομακρύνομαι” δήλωσε.

“Ο Δημήτρης βάζει παντού το χεράκι του. Δεν καταλαβαίνει πόσο βλάκας είναι. Η Μαρία τον βάζει μπροστά για να γίνει όλο αυτό το σούσουρο και να πάει μπροστά και να συνεχίσει τον διαγωνισμό. Εμένα η Ντέμη μου είπε ότι ούτε μια μαρέγκα δεν μπορεί να φτιάξει”.

Το αποτέλεσμα ήταν τριπλή ισοψηφία Ντέμης, Τζον, Μαρίας και λόγω του ότι η αρχηγός ήταν μέσα θα έπρεπε να μαγειρέψουν και οι τρεις.

Όλοι περίμεναν την κίνηση του Γιώργου που δήλωσε ότι είχε τρεις λογαριασμούς ανοιχτούς: την Κατερίνα, την Ντέμη και τη Μαρία.

Όμως όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς του ζήτησε να σχολιάσει δήλωσε ότι δεν κατάλαβε τι έγινε με τις αλλαγές των ψήφων. “Από το συμβούλιο θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο ότι θα έπρεπε ο Τζον με τη Ντέμη να είναι αυτοί που θα μονομαχήσουν”.

Ο Γιώργος ζήτησε από τους κριτές κάποια λεπτά να αποφασίσει εάν και με ποιον τρόπο θα χρησιμοποιήσει για τελευταία φορά την κάρτα ασυλίας του παιχνιδιού.

https://streamable.com/n2s34l

Ο Γιώργος κάνει την ανατροπή και σοκάρει τους συμπαίκτες του

Στα λεπτά που μεσολάβησαν για να ξαναρχίσει το γύρισμα του επεισοδίου αποχώρησης, οι παίκτες του εξώστη κατέβηκαν για να μιλήσουν με αυτούς στον τάκο.

Ο Γιώργος δήλωσε στο booth ότι θέλει να μείνει δίκαιος, ο Σταύρος φαίνεται ότι τον ψυχολόγησε και δήλωσε ότι θα δώσει την κάρτα σε αυτόν τον παίκτη που θα τον κάνει να φανεί καλύτερος, η Μαρία έκανε βόλτες αγκαλιά με τον Δημήτρη στο πλατό σαν να μην τρέχει τίποτα και η Ντέμη δήλωσε ότι θέλει να χρησιμοποιηθεί η κάρτα και μάλιστα ότι ο Γιώργος θα κάνει την έκπληξη με το να τη δώσει στη Μαρία.

https://streamable.com/r1u2rm

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και ο Γιώργος έκανε την ανατροπή και καθώς οι τρεις παίκτες προς αποχώρηση στέκονταν μπροστά στους κριτές, επέλεξε να δώσει την κάρτα ασυλίας στη Μαρία γιατί έτσι το θεώρησε δίκαιο παρόλο που εκείνη είχε κάνει χρήση της κάρτας και τον έβγαλε από το παιχνίδι.

Η Μαρία έμεινε άφωνη ενώ ο Διονύσης έπαθε σοκ και αποκάλεσε τον Γιώργο διπρόσωπο στο booth και ότι τον βγάζει από τα ρούχα του.

“Με έκανες να αισθανθώ πολύ άσχημα, καλύτερα να με άφηνες να μαγειρέψω και να έφευγα” του είπε η Μαρία που σύντομα ξαναβρήκε το κέφι της και δήλωσε στο booth ότι η κάρτα ξεκίνησε με εκείνη και τελείωσε με εκείνην!

https://streamable.com/8bn4xy