MasterChef: Άνω κάτω οι ομάδες με τα πλεονεκτήματα του Παναγιώτη
Reality TV

MasterChef: Άνω κάτω οι ομάδες με τα πλεονεκτήματα του Παναγιώτη

MasterChef: Άνω κάτω οι ομάδες με τα πλεονεκτήματα του Παναγιώτη

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά «πάγωσε» τους παίκτες

Εντάσεις, γκρίνιες, αλλά και βιτριολικές ατάκες στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef με αφορμή τα πλεονεκτήματα του Παναγιώτη Τζαμαλή που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας και έφερε τα πάνω κάτω στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής.

Για την έκτη, λοιπόν,  ομαδική δοκιμασία ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησε από τους 13 μάγειρες να βγάλουν τις ποδιές τους, καθώς ο Παναγιώτης όχι μόνο δεν θα μαγειρέψει , αλλά καλείται να ανακατέψει την τράπουλα και να δημιουργήσει όχι δύο, αλλά τέσσερις ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Τζαμαλής είχε στα χέρια του τρία σημαντικά πλεονεκτήματα: Πρώτον δεν θα μαγείρευε ο ίδιος, δεύτερον θα δημιουργούσε τέσσερις ομάδες από τρεις παίκτες και τέλος θα όριζε το βασικό συστατικό που θα μαγείρευε η κάθε ομάδα. Ο ίδιος ανέφερε πως θέλει στη μπλε ομάδα να κρατήσει μάγειρες που ο ίδιος θεωρεί καλούς και να αφήσει κάποιους που εκείνους θεωρεί ότι δεν ανήκουν στην κουζίνα του MasterChef.

Φυσικά, στο στόχαστρο του μπήκαν ο Στέφανος και η Μαρία.

https://streamable.com/cti6u2

Φτιάχνοντας, ωστόσο, τις ομάδες κατέληξε στα εξής: Η κόκκινη ομάδα απαρτίζεται από τους: Ιωάννη, Στέφανο και Μαρία, η μπλε ομάδα από τον Παύλο, την Κωνσταντίνα και τη Μαρίνα, η κίτρινη ομάδα από τον Νίκο, τη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάνι και η πράσινη από τους: Ανούς, Λία και Διονύση.

https://streamable.com/kg15e0

Φυσικά για τις επιλογές του Παναγιώτη δεν έλειψαν κι οι αντιδράσεις καθώς πολλοί δεν συμφώνησαν με τις επιλογές του και τα «καρφιά» δεν είχαν τέλος.

https://streamable.com/8dtpfp