MasterChef: Αποχώρηση με… σαμπάνιες στο Twitter! – «Όξω κακιασμένη σμέρνα!»
Reality TV

MasterChef: Αποχώρηση με… σαμπάνιες στο Twitter! – «Όξω κακιασμένη σμέρνα!»

MasterChef: Αποχώρηση με… σαμπάνιες στο Twitter! – «Όξω κακιασμένη σμέρνα!»

Οι Twitterαδες έκαναν... πρόωρη Ανάσταση!

Τριάδα «φωτιά» ήταν αυτή που βρέθηκε στον τάκο του MasterChef και αναγκάστηκε να μαγειρέψει στο αποψινό επεισόδιο για μια θέση στους «14» του διαγωνισμού μαγειρικής!

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ανάμεσα στους τρεις, στον Ηλία, τη Στέλλα και τον Μότο υπήρξε αποχώρηση αλλά όχι νέα επιστροφή «παλιών» παικτών, όπως συνηθιζόταν μέχρι σήμερα!

Καλεσμένος του Σωτήρη Κοντιζά, του Πάνου Ιωαννίδη και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήταν ο chef Μιχάλης Χάσικος, ο οποίος ταξίδεψε από το Ρέθυμνο με εξειδίκευση στην ελληνική-κρητική κουζίνα.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι είχαν 70 λεπτά στη διάθεσή τους για να ετοιμάσουν από δύο όμοια με το πρωτότυπο πιάτο, αντίγραφα.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και βαθμολόγησαν, με τον Μότο να φεύγει πρώτος για το σπίτι, πανευτυχής! Μπροστά τους, έμειναν η Στέλλα με τον Ηλία, με τον τελευταίο να κερδίζει τελικά την παραμονή του στο σπίτι, συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς, με τους σεφ ωστόσο να μην μένουν καθόλου ευχαριστημένοι με την εμφάνιση του πιάτου που παρουσίασε, με αποτέλεσμα να του κόψουν αρκετούς βαθμούς γι αυτόν τον λότο.

Σαμπάνιες στο Twitter!

Η Στέλλα, μία από τις διαγωνιζόμενες που δεν είχε καθόλου φανατικό κοινό, άφησε τη μαύρη ποδιά της στην κουζίνα και έφυγε, χωρίς να γυρίσει να κοιτάξει πίσω!

Το Twitter άνοιξε σαμπάνιες για τη «σμέρνα» που δεν συμπάθησε καθόλου.