MasterChef: Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Twitter με το φευγιό της Μαρίνας!
Reality TV

MasterChef: Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Twitter με το φευγιό της Μαρίνας!

MasterChef: Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Twitter με το φευγιό της Μαρίνας!

Και όμως αποχώρησε προς έκπληξη πολλών

Για την παραμονή τους στο MasterChef «πάλεψαν» απόψε ο Παύλος η Μαρίνα και η Κωνσταντίνα.

Ένα ιδιαίτερο πιάτο αντιγραφής με μπακαλιάρο διά χειρός της σεφ Κωνσταντίνας Φάκλαρη ήταν το ζητούμενο κι οι τρεις τους προσπάθησαν να αποδώσουν πιστά το πρωτότυπο.

Φυσικά, οι αδυναμίες δεν έλειψαν και οι κριτές γρήγορα τις εντόπισαν μόλις δοκίμασαν τις παρασκευές τους.

Με τις βαθμολογίες ανά χείρας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάν τράβηξαν προς τους παίκτες για να τους ανακοινώσουν τα αποτελέσματα.

Ο παίκτης με το καλύτερο πιάτο ήταν ο Παύλος που κέρδισε την καλύτερη βαθμολογία μέχρι στιγμής στο παιχνίδι συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς κι έτσι σώθηκε πρώτος. Η Μαρίνα καθ΄όλη τη διάρκεια καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα και το ότι έμεινε μαζί με την Κωνσταντίνα στο τέλος την έκανε να κλάψει από την αγωνία.

https://streamable.com/12obue

Ειδικά με το πρώτο 6αρι που έπεσε από τον Σωτήρη Κοντιζά «πάγωσε» ακόμη περισσότερο… Ακολούθησε ένα 5αρι, ένα 6αρι και ένα 5άρι  φτάνοντας σύνολο τους 22 βαθμούς. Όλοι κατέδειξαν ως το μεγαλύτερο λάθος της το χώμα που βρήκε η καλεσμένη σεφ στο πιάτο εξού και η απογοητευτική βαθμολογία αλλά και η αποχώρηση που επήλθε.

https://streamable.com/939hwb

Διόλου στενοχωρημένοι οι χρήστες του διαδικτύου, έστησαν τρελό πανηγύρι με την αποχώρηση της παίκτριας που τους είχε κάτσει εδώ και καιρό στον λαιμό λόγω της έπαρσης και της συμπεριφοράς της…

Γι΄αυτό και την αποχαιρέτησαν τα πιο φαρμακερά σχόλια παίρνοντας την εκδίκησή τους.