MasterChef: Το «εν κουλί», τα κανελόνια και τα Αρχαία Ελληνικά του Χρήστου
Reality TV

MasterChef: Το «εν κουλί», τα κανελόνια και τα Αρχαία Ελληνικά του Χρήστου

MasterChef: Το «εν κουλί», τα κανελόνια και τα Αρχαία Ελληνικά του Χρήστου

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν γλυκό, αλλά και να χρησιμοποιήσουν με δημιουργικό τρόπο τα κανελόνια, στις δύο δοκιμασίες. Δεν έλειψαν, όμως, και οι αστείες στιγμές όπως η ερώτηση του Παντελή στον Χαράλαμπο για το «εν κουλί» και το ανέκδοτο του Πάνου Ιωαννίδη.

Οι σκέψεις για τη δεκάδα και το ανέκδοτο του Πάνου Ιωαννίδη

Οι παίκτες βρίσκονται ξανά ένα βήμα πριν από την τελική δεκάδα του MasterChef και αυτό απασχόλησε τον Χρήστο και τον Χαράλαμπο, ενώ η Ιωάννα μάντεψε τι μπορεί να έκρυβε το Mystery Box.

Λίγο πριν από τη δοκιμασία, ο Πάνος Ιωαννίδης, με αφορμή την κυπριακή καταγωγή του Χαράλαμπου, είπε ένα ανέκδοτο το οποίο δεν έτυχε θερμής αποδοχής.

Το «εν κουλί» και η ζωοφιλική πλευρά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Το Mystery Box αυτής της εβδομάδας έκρυβε μια πολυεπίπεδη δοκιμασία, με λίγους παίκτες να αποδεικνύονται τολμηροί. Κατά τη διάρκειά της, ο Παντελής που μαγείρευε δίπλα στον Χαράλαμπο, τον ρώτησε: «Εν κουλί;». Ο Κύπριος είπε όχι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας με τον Πάνο, του είπε πως έχει δύο σκυλιά, ένα λαμπραντόρ και ένα λυκόσκυλο. Τον προέτρεψε, επίσης, να υιοθετήσει ένα αδέσποτο κουταβάκι.

Ο νικητής της δοκιμασίας και το πλεονέκτημά του

Όπως είπαν οι κριτές, οι τρεις καλύτερες προσπάθειες ήταν του Χρήστου, της Ιωάννας και της Σπυριδούλας, με τη δεύτερη να αναδεικνύεται νικήτρια.

Η Ιωάννα δεν μαγείρεψε στο τεστ δημιουργικότητας και έτσι προκρίθηκε στην τελική δεκάδα του MasterChef. Επίσης, οι κριτές τής παρουσίασαν ως βασικό υλικό τα κανελόνια και της ζήτησαν να αποφασίσει ποιοι συμπαίκτες της θα χρησιμοποιήσουν τέσσερα, πέντε και έξι επιπλέον υλικά σε 30 λεπτά.

Το τεστ δημιουργικότητας και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Έτσι, οι παίκτες ύστερα από απόφαση της Ιωάννας, κατανεμήθηκαν ως εξής:

  • 6 υλικά: Ασημίνα, Θάνος, Ζαχίρ
  • 5 υλικά: Εύα, Χαράλαμπος, Παντελής
  • 4 υλικά: Πάνος, Σπυριδούλα, Μάνος, Χρήστος

https://www.instagram.com/p/BwScQ4zHEgT/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι κριτές, στη συνέχεια, δοκίμασαν όλα τα πιάτα των παικτών.

Νικητής του τεστ δημιουργικότητας ήταν ο Μανώλης και έτσι θα είναι ο αρχηγός της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας.

Η Σπυριδούλα εξέφρασε την απορία της για το ότι ο Χρήστος προκρίθηκε στην τελική δεκάδα του MasterChef και εκείνος απάντησε με ένα αρχαιοελληνικό ρητό.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Χαράλαμπος, η Εύα και η Σπυριδούλα.