MasterChef: Φωνές, ασυνεννοησία, οι «πεθερές» Λία – Μαρίνα και ο Τζιοβάνι που έπαθε… Κατερίνα Λένη
Reality TV

MasterChef: Φωνές, ασυνεννοησία, οι «πεθερές» Λία – Μαρίνα και ο Τζιοβάνι που έπαθε… Κατερίνα Λένη

MasterChef: Φωνές, ασυνεννοησία, οι «πεθερές» Λία – Μαρίνα και ο Τζιοβάνι που έπαθε… Κατερίνα Λένη

Το «τρολάρισμα» του Τζαμάλ και το «Βουλωσ’ το» του Ιωάννη

Τοίχος χωρίς φωνές, φασαρία και ασυνεννοησία στο MasterChef δεν γίνεται και αυτή τη φορά οι παίκτες ξεπέρασαν και τον εαυτό τους. Μπλε και κόκκινοι ήρθαν σε κατά μέτωπο επίθεση και τα σχόλια και οι επικές ατάκες δεν είχαν τέλος.

Ο Νίκος Σκορδάκης ξεκίνησε τις φωνές για να αποσυντονίσει τους αντιπάλους του, αλλά οι φωνές του Παναγιώτη Τζαμαλή ήταν σε άλλο επίπεδο. Ο επικός Τζαμάλ δεν σταμάτησε να φωνάζει και να «τρολάρει» τους συμπαίκτες του και να «προκαλεί» τον Σκορδάκη να φωνάξει ακόμη πιο πολύ.

Ο Ιωάννης δεν μπορούσε να συνεννοηθεί για το κουνουπίδι με τον Διονύση αποκαλύπτοντας πως δεν είναι … ο Superman. Η Λία φώναζε στον Παύλο για το γλυκό και η Μαρίνα ήταν η ήρεμη δύναμη της ομαδικής. Την ίδια στιγμή όμως, ο Τζαμάλ στεναχωρήθηκε που δεν είχε τη Μαργαρίτα να φωνάζουν ο ένας στον άλλον.

https://streamable.com/fnzj6q

Και η ασυνεννοησία συνεχίζεται… Ο Ιωάννης ήρθε αντιμέτωπος με τον Αλέξανδρο, η μπλε ομάδα έχασε το ψάρι της και ο Παύλος έχασε την ψυχραιμία του. Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε το άγχος του Παύλου και δέχθηκε τον ευγενικό τρόπο που τον έδιωξε ο Τζιοβάνι.

Ο Τζαμάλ φώναξε «κότα» τον Σκορδάκη και ο Τζιοβάνι έπαθε… Κατερίνα Λένη με τις φωνές αναφέροντας «Είναι ηλίθιοι». «Ήταν πολύ λάθος όλο αυτό. Ήταν πολύ άχρηστο, πολύ παιδικό. Δεν ξέρω πώς να το πω», είπε στη συνέχεια ο Τζιοβάνι.

https://streamable.com/bzp82c

Η Λία διαφώνησε με τον Παύλο για την πραλίνα, ενώ υπήρξε και ένα «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στον Ιωάννη και τον Αλέξανδρο.

Στις «πεθερές» Λία και Μαρίνα αναφέρθηκε και ο Ιωάννης λέγοντας πως τα δυο κορίτσια μέχρι πριν από λίγο ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα και τώρα έχουν γίνει φίλες.

Οι φωνές συνεχίστηκαν, όμως, και ο Ιωάννης είπε «Βούλωσ’το» στον Τζαμάλ και σχολιάστηκε από τον ίδιο και τη Λία.

https://streamable.com/nf2k16