MasterChef – Γιώργος: “Ο Μπέλλος είναι πολύ καλό παιδί άσχετα από αυτά που λέει για εμένα…”
Reality TV

MasterChef – Γιώργος: “Ο Μπέλλος είναι πολύ καλό παιδί άσχετα από αυτά που λέει για εμένα…”

MasterChef – Γιώργος: “Ο Μπέλλος είναι πολύ καλό παιδί άσχετα από αυτά που λέει για εμένα…”

Ποια ήταν η σχέση του με την Κατερίνα Λένη;

Τον Γιώργο από το MasterChef φιλοξένησαν οι “Κου Κου” σήμερα στην εκπομπή τους.

Ο παίκτης μίλησε αρχικά για την πρόταση που γάμου που έκανε στην καλή του ενώ στη συνέχει δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την εμπειρία του από το reality μαγειρικής.

“Είναι η γυναίκα που θέλω δίπλα μου για πάντα. Η πρόταση γάμου έγινε στα γενέθλιά της. 19 Απριλίου τη γνώρισα πέρυσι στα γενέθλιά μου οπότε φέτος της έκανα εγώ το δώρο”.

https://streamable.com/zc866m

Πώς σχολίασε την αποχώρησή του;

“Το είχα στην άκρη του μυαλού μου γιατί έσκασε όλο αυτό με τον κορονοϊό και μας ειδοποίησαν ότι έπρεπε να τελειώσουμε τα επεισόδια γρήγορα κι εγώ εκείνη τη στιγμή μιλούσα με τη Λότους που ήταν Αφρική και ήδη είχε χάσει το εισιτήριο επιστροφή της για Ολλανδία οπότε η τελευταία μου λύση ήταν να φύγω πριν γίνει lockdown στην Ελλάδα. Γι΄αυτό δεν ήμουν συγκεντρωμένος στον στόχο μου. Άλλα ήθελα να κάνω και άλλα έκανα με αποτέλεσμα να μην κάνω τα πιάτα που συνηθίζω να κάνω”.

Αμέσως μετά σχολίασε τη σχέση του με διάφορους από τους παίκτες ξεκινώντας από τον Δημήτρη και φτάνοντας φυσικά μέχρι και την Κατερίνα Λένη.

“Ο Μπέλλος είναι πάρα πολύ καλός μάγειρας και πολύ καλό παιδί άσχετα από αυτά που λέει για εμένα από όσα έχω δει από τα επεισόδια που λέει ατάκες εναντίον μου”.

https://streamable.com/9plja4

“Περίμενα ότι δεν με συμπαθούσε η Κατερίνα αλλά υπήρχαν άτομα εδώ μέσα που δεν συμπαθούσε πολύ παραπάνω όπως η Ντέμη που μάλωναν όπως ο σκύλος με τη γάτα απλά επέλεξε εμένα σαν στόχο”.

“Είχαμε τρεις στιγμές που τσακωθήκαμε. Η πρώτη στην πρώτη ψηφοφορία, μέσα στο σπίτι είχαμε μία διαφωνία και εξοργίστηκε και μου έλεγε ‘θα σε πετάξω έξω’ και η τρίτη όταν μαλώσαμε στο συμβούλιο που της έκανα τη χειρονομία”.

“Οι καλές στιγμές ήταν ότι όταν της έβαλα την ποδιά στην πρώτη της αποχώρηση ήταν πολυ στενοχωρημένη γιατί δεν μιλούσε με τα παιδιά, ήταν απομονωμένη και εγώ της είπα ότι όλα καλά μαζί μας κι ότι δεν κρατάω καμία κακία. Η δεύτερη στιγμή ήταν όταν με κούρεψε μέσα στο σπίτι και η τρίτη ήταν λίγο πριν φύγω και ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά και ήρθε και μου είπε ότι θέλει να μιλήσουμε και μου είπε να πάρω τα πάνω μου, να μηντα παρατήσω”.

https://streamable.com/76bbzn