MasterChef -Highlights: Η επική ατάκα της Μαργαρίτας για τον Ιωαννίδη, τα καπελέτι και το ματωμένο πιάτο του Ιωάννη
Reality TV

MasterChef -Highlights: Η επική ατάκα της Μαργαρίτας για τον Ιωαννίδη, τα καπελέτι και το ματωμένο πιάτο του Ιωάννη

MasterChef -Highlights: Η επική ατάκα της Μαργαρίτας για τον Ιωαννίδη, τα καπελέτι και το ματωμένο πιάτο του Ιωάννη

Τι σχολίασε το Twitter;

Μετά το πέρας των βαθμολογιών των κριτών του MasterChef και ενώ η πράσινη ομάδα έφυγε, ήρθε η ώρα του απολογισμού για τους υπόλοιπους.

Στην κόκκινη ομάδα η Μαρία ανέλαβε να μπήξει το μαχαίρι στον Ιωάννη λέγοντας ότι αν τεχνικά ήταν σωστοί θα είχαν κερδίσει.

Μάλιστα ο Ιωάννης έκανε έναν μορφασμό σαν να πονάει από το μαχαίρωμα με τη Μαρία να του λέει «από μπροστά είναι όχι από πίσω».

Στην μπλε ομάδα ο Παύλος δήλωσε ότι πήραν… καρύδια!

Στη δε κίτρινη ο Νίκος Σκορδάκης ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το πιάτο του που χαντάκωσε την ομάδα του.

Οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες ότι όλες οι ομάδες οδηγούνται σε δοκιμασία ασυλίας με τη Μαρία να γελάει ειρωνικά και τον Στέφανο μέσα στα νεύρα να μιλάει στο κιού και να δηλώνει ότι πρέπει να έχουν ειδική μεταχείριση γιατί έχουν διαφορά 20 πόντων από τις άλλες χαμένες ομάδες.

https://streamable.com/8lqrpu

Η επική ατάκα της Μαργαρίτας για τον Ιωαννίδη και τα καπελέτι

Οι τρεις ομάδες μπήκαν στην κουζίνα και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για δοκιμασία σε ζυμαρικά. Ο Τζιοβάνι ανακουφίστηκε και η Μαρία ανησύχησε.

Αυτή η δοκιμασία θα αναδείκνυε την πρώτη ομάδα που θα έπαιρνε ασυλία και θα ακολουθούσε δεύτερη δοκιμασία.

Οι παίκτες βέβαια αγχώθηκαν.

Οι κριτές εξήγησαν ότι θα έπρεπε ένας από κάθε ομάδα να ανοίξει φύλλο, ο δεύτερος να φτιάξει 25 γεμιστά καπελέτι και ο τρίτος να τα μαγειρέψει σε 15 λεπτά με υλικά που βρίσκονταν σε δίσκο πάνω στους πάγκους.

Η διαβούλευση μεταξύ των παικτών έγινε άμεσα για το ποιος θα κάνει τι, με τη Μαρίνα να δηλώνει ότι αφήνει στην άκρη τα προσωπικά με την Κωνσταντίνα για να μαγειρέψουν.

Οι Κίτρινοι φάνηκαν να μπερδεύονται για το πώς θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν καλύτερα τον Τζιοβάνι.

https://streamable.com/d6orf7

Τότε ο Πάνος Ιωαννίδης έβγαλε το σακάκι του, σήκωσε τα μανίκια του και ετοιμάστηκε να τους δείξει πώς ανοίγουν φύλλο για καπελέτι και πώς τα γεμίζουν και τα σχηματίζουν.

«Σκληρός άντρας» είπε η Κωνσταντίνα αλλά την επικότερη ατάκα την είπε η Μαργαρίτα: «Ο Ιωαννίδης είναι γοητευτικός άντρα αλλά σε μένα δεν είναι του γούστου μου. Σε μένα ένα γούστο υπάρχει, είναι ο Χρηστάκος μου δεν υπάρχει άλλος».

Η Μαρίνα δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα φρέσκα ζυμαρικά.

«Ανοίγει ένα φύλλο μαγικό. Του δίνω δέκα. Κάνει και τις τσαχπινιές  του. Φαίνονται όλα τόσο εύκολα» είπε  η Μαργαρίτα με τον χαρακτηριστικό της τρόπο βλέποντας τις χειρουργικές κινήσεις του Πάνου Ιωαννίδη.

https://streamable.com/lckp4z

Τα φύλλα που σκίζονταν, τα Ιταλικά του Ιωαννίδη και η Νατάσα Θεοδωρίδου

Παύλος, Τζιοβάνι και Στέφανος ρίχτηκαν στη μάχη να ανοίξουν φύλλο. Ο Στέφανος έμεινε πίσω στο άνοιγμα ενώ ο Παύλος φάνηκε να παίρνει κεφάλι.

Ο Πάνος Ιωαννίδης πέρασε μπροστά από τον Τζιοβάνι και του εξήγησε στα Ιταλικά να πιάνει το φύλλο με το έξω μέρος του χεριού του. «Δούλεψε με αυτό» του είπε ιταλιστί.

«Πρέπει να κάνεις πιο γρήγορες κινήσεις. Με αγάπη το λέω» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον Στέφανο που αργούσε ενώ λίγο αργότερα του πέταξε την επική ατάκα:

«Δεν πέρασε η Θεοδωρίδου για σένα είναι η κόκκινη γραμμή» καθώς άκουγε τον Ιωάννη να τραγουδά το γνωστό κομμάτι.

Οι παίκτες αντιμετώπισαν δυσκολίες αφού και στον Παύλο και στον Τζιοβάνι το φύλλο σκίστηκε και έπρεπε να το ξαναπεράσουν από τη μηχανή.

https://streamable.com/hk9hk0

Στο δεύτερο στάδιο της δοκιμασίας, η δημιουργία των καπελέτι αποδείχτηκε πραγματικός αγώνας δρόμου.

Από την αρχή όμως φάνηκε ότι η Κωνσταντίνα έχει πάρει τον αέρα τους σχηματισμού του ζυμαρικού. Και πράγματι έβγαλε πρώτη 25 καπελέτι και έτσι ξεκίνησε να μετράει ο χρόνος μαγειρικής για όλες τις ομάδες.

Η μπλε ομάδα είχε 15 λεπτά, ο Νίκος της κίτρινης ολοκλήρωσε τα καπελέτι με ένα λεπτό διαφορά και μπήκε η Μαργαρίτα στην κουζίνα και τελευταίοι μπήκαν οι Κόκκινοι με δύο λεπτά διαφορά.

https://streamable.com/mjp4xq

Το ματωμένο πιάτο του Ιωάννη

Οι παίκτες μπήκαν με πολλή φόρα, τόση φόρα που ο Ιωάννης έκοψε το δάχτυλό του και συνέχισε να απτόητος να μαγειρεύει. Μάλιστα τύλιξε προσούτο με το ματωμένο του δάχτυλο ενώ στο τέλος δήλωσε ότι πρώτη φορά μαγειρεύει σε 13 λεπτά και ότι ο διαγωνισμός δεν έχει καμία σχέση με την κουζίνα.

Ζήτησε δε να είναι πλέον η ομάδα του μόνο η Μαρία και ο Στέφανος.

Η Μαργαρίτα άκουγε τις οδηγίες του Τζιοβάνι για το βράσιμο των καπελέτι την ίδια στιγμή που όπως είπε ο Ιταλός παίκτης έκανε ανταλλαγή γνώσεων με τη Μαρία.

Με το πέρας της δοκιμασίας, όλες οι ομάδες έδειχναν πολύ ευχαριστημένες. Οι κριτές όμως τους επιφύλαξαν εκπλήξεις…

https://streamable.com/io6fzh

Πού στάθηκε περισσότερο το Twitter και τι σχολίασαν οι χρήστες;