MasterChef – Highlights: Το ατύχημα της Ανούς, η «κουμπάρα» Μαργαρίτα, τα Ιταλικά του Κοντιζά, η Μαρία Αντουανέτα και ο Επιτάφιος Τζαμάλ
Reality TV

MasterChef – Highlights: Το ατύχημα της Ανούς, η «κουμπάρα» Μαργαρίτα, τα Ιταλικά του Κοντιζά, η Μαρία Αντουανέτα και ο Επιτάφιος Τζαμάλ

MasterChef – Highlights: Το ατύχημα της Ανούς, η «κουμπάρα» Μαργαρίτα, τα Ιταλικά του Κοντιζά, η Μαρία Αντουανέτα και ο Επιτάφιος Τζαμάλ

Μια μαγειρική δοκιμασία για 10.000 ευρώ - Πώς τα πήγαν οι παίκτες;

Οι κουζίνες πήραν φωτιά και δεν έλειψαν τα ατυχήματα στη δοκιμασία του Silver Award στο MasterChef.

Την αρχή έκανε η Ανούς που έσπασε τον κάδο του μίξερ της και λίγο έλειψε να απογοητευτεί και να τα παρατήσει.

Δεν την άφησε όμως ο Διονύσης που της φώναζε από τη γαλαρία αλλά και όλοι οι συμπαίκτες της γύρω της.

Μάλιστα η Λία της δάνεισε σκεύος που δεν είχε.

https://streamable.com/e8vryl

Η Ανούς δήλωσε περήφανη για τη δεκάδα που έχει παραμείνει στον διαγωνισμό επειδή είναι η σωστή και η καλύτερη αλλά και διότι οι παίκτες είναι μόνο μαγειρικά ανταγωνιστές.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Αθηναγόρας Κωστάκος ξεκίνησαν να περνούν από τους πάγκους και πήγαν πρώτα στου Παναγιώτη.

Και φυσικά ο σεφ που φημίζεται για το χιούμορ του θέλησε να περιγράψει στον κουμπάρο του τον παίκτη. «Δείχνει και φαντάζει να είναι λίγο πιο αργός και από τον Επιτάφιο όμως δεν είναι έτσι».

Σειρά είχε η Μαργαρίτα στην οποία απευθύνθηκε ως «κουμπάρα» ο guest chef ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβαλε τον Αθηναγόρα να της περιγράψει τι σημαίνει «Λεωνίδας Κουτσόπουλος βάζει στεφάνι». Όπως αποκαλύφθηκε ο σεφ Κουτσόπουλος άργησε να πάει στην εκκλησία διότι έπινε το βράδυ και δεν ξύπνησε εγκαίρως για τον γάμο!

https://streamable.com/dl7bx4

Δύσκολη μέρα για τη Μαρία η οποία πάθαινε διαρκώς ατυχήματα όπως ότι έκαψε το κέικ της, δεν έβρισκε τα υλικά που ήθελε, δεν λειτουργούσε η φριτέζα της, με το άγχος να την καταβάλει. Ζήτησε δε και τη βοήθεια του κοινού καθώς δεν μπορούσε να ξεχωρίσει αν το κρέας της ήταν χοιρινό ή αρνί. Αργότερα βέβαια δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει το έπαθλο των 10.000 αλλά του τελικού.

Στον πάγκο του Νίκου Σκορδάκη, ο Λεωνίδας αποκάλυψε στον Αθηναγόρα ότι τρόλαραν τον παίκτη για το επίθετό του. Ο δε Νίκος αποκάλυψε ότι είναι σε απόσταση με την κοπέλα του λίγο πριν γίνει σοβαρό και ο Λεωνίδας του έδωσε 10 δευτερόλεπτα να της στείλει μήνυμα. «Το κορίτσι θα το πάρω με παπά και με κουμπάρο και κουμπάρο τον Λεωνίδα» είπε ο παίκτης.

Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς πλησίασαν τον πάγκο του Τζιοβάνι και άρχισαν να μιλούν Ιταλικά για… κουνούπια.

https://streamable.com/4qd5v3

Μετά το πέρας της δοκιμασίας η Λία έβγαλε αποχαιρετιστήριο λόγο στο κιού κλαίγοντας και πλήρως πεπεισμένη ότι θα αποχωρήσει διότι δεν πρόλαβε το τελευταίο δευτερόλεπτο να βάλει μία παρασκευή στο πιάτο της.

https://streamable.com/rpw1wq

Τι σχολίασε το Twitter;

Η κλάψα της Λίας και το τρολάρισμα της Μαρίας για το χοιρινό ήταν από τις τάσεις που κυριάρχησαν στον σχολιασμό στο Τwitter.

https://twitter.com/ego_oxi/status/1379512335044329478

https://twitter.com/MgtMar1/status/1379515241604784142

https://twitter.com/ZoubouliaA/status/1379517389117743106

https://twitter.com/Chat04106/status/1379523058751447042