MasterChef: Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό ξεκίνησε! Πού θα γίνουν τα γυρίσματα με τους 6 φιναλίστ;
Reality TV

MasterChef: Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό ξεκίνησε! Πού θα γίνουν τα γυρίσματα με τους 6 φιναλίστ;

MasterChef: Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό ξεκίνησε! Πού θα γίνουν τα γυρίσματα με τους 6 φιναλίστ;

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα;

Λίγος καιρός έμεινε μέχρι το MasterChef να αναδείξει τον νικητή που θα κερδίσει το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί μέχρι στιγμής.

Οι παίκτες έζησαν το δικό τους ταξίδι, με τα πάνω και τα κάτω του, πολλές δοκιμασίες αλλά και άγχος για να τα καταφέρουν.

Η φετινή σεζόν ήταν συνεχώς ανατροπές, με τον πήχη να έχει φτάσει πολύ ψηλά και η δεκάδα να έχει συμπληρωθεί.

Μπορεί τηλεοπτικά να είμαστε ακόμη στην 10αδα, ωστόσο, τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει ήδη στους 6.

Όσοι βρίσκονται μια ανάσα πριν από τον τελικό θα ταξιδέψουν στην όμορφη Λέσβο για να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Σύμφωνα με το lesvosnews.net, από τις 26 έως τις 30 Απριλίου προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν στη Λέσβο γυρίσματα δύο επεισοδίων του 8ου Master Chef, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Μέρος των γυρισμάτων, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΖΑΙΡΑ, στο οποίο θα διαμείνουν οι μισοί σχεδόν από τους συμμετέχοντες στην εκπομπή, ενώ διαμονές συντελεστών θα πραγματοποιηθούν και στα ξενοδοχεία Blue Sea και Ανδριώτης Studios.

Σκοπός της εν λόγω δράσης, είναι μεταξύ άλλων η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της Λέσβου στο ελληνικό κοινό, η ανάδειξη των συγκριτικών τοπικών πλεονεκτημάτων του νησιού, καθώς και η ανάδειξη της γαστρονομίας του. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να λειτουργήσουν ως πρεσβευτές του νησιού, καθώς μέσα από τις διηγήσεις τους, η εμπειρία τους θα ταξιδέψει σε μεγάλο κομμάτι των δυνητικών επισκεπτών της Λέσβου.

Μάλιστα, όπως θα παρατηρήσετε στις παρακάτω φωτογραφίες, το ξενοδοχείο έχει αρκετή ομοιότητα με το σημείο όπου γίνονται τα γυρίσματα στο Λαύριο.

Διαβάστε επίσης

MasterChef: Ο Χρήστος κόντεψε να δει την έξοδο, το Twitter κατέβασε χούφτες τα υπογλώσσια και η ανατροπή έφερε «πυροτεχνήματα»