MasterChef: Η απαιτητική δοκιμασία, το πλεονέκτημα του Σταύρου και η δυσαρέσκεια της Κατερίνας
Reality TV

MasterChef: Η απαιτητική δοκιμασία, το πλεονέκτημα του Σταύρου και η δυσαρέσκεια της Κατερίνας

MasterChef: Η απαιτητική δοκιμασία, το πλεονέκτημα του Σταύρου και η δυσαρέσκεια της Κατερίνας

Τι ανακοίνωσαν οι κριτές στους παίκτες;

Οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγαν με τους παίκτες του MasterChef στο Λαύριο και τους ανακοίνωσαν ποια θα είναι η επόμενη ομαδική δοκιμασία.

Εκεί, οι διαγωνιζόμενοι ήρθαν “αντιμέτωποι” με καντίνες στις οποίες θα εργαστούν.

Πριν όμως ανακοινωθεί η διαδικασία, οι κριτές ανακοίνωσαν στον Σταύρο ποιο είναι το πλεονέκτημά του.

Για την ακρίβεια, του είπαν ότι θα ορίσει εκείνος τις ομάδες, τους αρχηγούς, τους υπαρχηγούς, τα χρώματα αλλά και τον δικό του ρόλο.

Τελικά, αποφάσισε ο πρώτος αρχηγός να είναι ο Κώστας με την κόκκινη ποδιά και υπαρχηγό τον Ηλία, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας διάλεξε να είναι ο Διονύσης, ο Ηρακλής, η Ντέμυ και η Κατερίνα.

Αρχηγός της μπλε ομάδας ορίστηκε ο Γιώργος, υπαρχηγός ο Δημήτρης και τα υπόλοιπα μέλη ήταν ο Σταυρής, η Μαρία, ο Τζον και ο Σταύρος.

https://streamable.com/c5qnf

Τελικά όμως, τα πράγματα άλλαξαν, καθώς ο Σταύρος αποφάσισε να ανταλλάξει θέσεις με την Κατερίνα και η συμπαίκτριά του βρέθηκε ξανά στην ομάδα του Γιώργου, ο οποίος μάλιστα είναι και αρχηγός.

Φυσικά, αυτή η αλλαγή δυσαρέστησε την κομμώτρια του παιχνιδιού, διότι θα αναγκαστεί για ακόμα μία φορά να συνεργαστεί με τον “εχθρό” της.

Στη συνέχεια, οι κριτές τους ανακοίνωσαν ότι θα πρέπει να φτιάξουν street food αναβαθμισμένο και να μαγειρέψουν λουκάνικο, μπουρίτο, σουβλάκι, noodles ή ρύζι και άλλες λιχουδιές.

Οι καλεσμένοι τους θα είναι ιδιαίτεροι και οι παίκτες έχουν 30 λεπτά για να σκεφτούν τα πιάτα τους, 2,5 ώρες για προετοιμασία και άλλη μισή ώρα για να στηθούν στις καντίνες και να προσφέρουν το φαγητό τους.

Τέλος, τους ανακοινώθηκε ότι οι καλεσμένοι είναι 40-50 άτομα, τα οποία μπορούν να παραγγείλουν από ό,τι θέλουν και όσο θέλουν.

https://streamable.com/91bol