ΜasterChef: Η απουσία Κοντιζά, η “αλατότητα” και το “έπιπλο” του Σταυρή και η τεράστια διαφορά ψήφων
Reality TV

ΜasterChef: Η απουσία Κοντιζά, η “αλατότητα” και το “έπιπλο” του Σταυρή και η τεράστια διαφορά ψήφων

ΜasterChef: Η απουσία Κοντιζά, η “αλατότητα” και το “έπιπλο” του Σταυρή και η τεράστια διαφορά ψήφων

Ποια ομάδα έχασε τη δοκιμασία;

Ημέρα ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας σήμερα και φυσικά οι παίκτες είναι στην τσίτα.

Οι “μπλε” ή οι “κόκκινοι” κατάφεραν να κερδίσουν τους καλεσμένους από τις τρεις γενιές του MasterChef με τις «βρώμικες» λιχουδιές τους;

Από το συμβούλιο έλαμψε διά της απουσίας του ο Σωτήρης Κοντιζάς, τον οποίο όπως δήλωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος “τον χάσαμε κάπου εκεί” εννοώντας ότι αρρώστησε από το κρύο που είχε στη δοκιμασία των δύο ομάδων στις καντίνες.

Η Κατερίνα ρωτήθηκε πώς πήρε την αλλαγή ομάδας που έκανε και η ίδια δήλωσε με μία μικρή δόση ειρωνείας ότι ήθελε να της δίνει οδηγίες ο Γιώργος.

https://streamable.com/7nuoh

Καθώς οι δύο κριτές άρχισαν να κρίνουν μία μία τις προτάσεις των δύο ομάδων, ο Γιώργος μίλησε για το χοτ ντογκ τους στο οποίο έλειπε… “αλατότητα” όπως είπε με τον Πάνο Ιωαννίδη να τον διορθώνει ότι δεν υπάρχει αυτή η λέξη παρά μόνο για τη θάλασσα.

Στην πορεία, σχολιάστηκαν και τα noodles του Τζον ο οποίος πήρε καλή κριτική όμως με ευγένεια διαφώνησε έντονα με τους πρώην παίκτες Βακιάρο και Γλωσσίδη που του έκαναν παρατήρηση ότι ήταν άβραστα.

https://streamable.com/ypl55

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα μπουρίτος και τα γλυκά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε γιατί τελικά οι κριτές αποφάσισαν ότι οι τορτίγιες δεν θα ήταν χειροποίητες καθώς και οι δύο ομάδες τα βρήκαν μπαστούνια στο να τις φτιάξουν και σχολίασαν ότι ως τη γέμιση των μπουρίτος, η πίκλα της μελιτζάνας του Σταυρή έκανε εντύπωση.

Όσον αφορά τα γλυκά, οι μπλε κλήθηκαν να εξηγήσουν γιατί ονόμασαν την κρέπα τους “έπιπλο” με τον Σταυρή, στον οποίο ανήκε η ονοματοδοσία, να δηλώνει ότι το όνομα αυτό θα μείνει στην ιστορία ως σήμα κατατεθέν μετά το “εν κουλί” του Χαράλαμπου και ότι θα κατοχυρώσει τα δικαιώματα.

Όσο για τα τσούρος της κόκκινης, παρότι ο Διονύσης φρόντισε να διορθώσει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για την προφορά του κάνοντάς τον να αγανακτήσει, ο σεφ δήλωσε ότι είναι τα καλύτερα που έχει δοκιμάσει.

https://streamable.com/8cm0x

Η μεγάλη διαφορά 26 πόντων έκρινε τον νικητή

Με πολύ μεγάλη διαφορά 34 – 8 νικητές ήταν και πάλι οι μπλε με τον Κώστα, τον αρχηγό της κόκκινης να παγώνει, τον Σταύρο πια να παραδέχεται ότι είναι γρουσούζης αφού βρίσκεται μονίμως στην ομάδα που χάνει και τη Μαρία να πετάει από τη χαρά της που θα βγει για πρώτη φορά έξω και μάλιστα με τον Μπέλλο!

https://streamable.com/gofqz