MasterChef: Η απροσδόκητη επιστροφή, τα άσβεστα μίση και ο αγώνας για το έπαθλο
Reality TV

MasterChef: Η απροσδόκητη επιστροφή, τα άσβεστα μίση και ο αγώνας για το έπαθλο

MasterChef: Η απροσδόκητη επιστροφή, τα άσβεστα μίση και ο αγώνας για το έπαθλο

Ποια παίκτρια ετοιμάζεται να σφάξει κόσμο;

Αμέσως μετά την “εισβολή” των 15 παικτών που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό οι κριτές ανέλαβαν να κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις για τον λόγο που βρίσκονται και πάλι στις κουζίνες του MasterChef.

Μια δεύτερη ευκαιρία, λοιπόν, προσφέρθηκε στους παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει μέσα σε 45 λεπτά να ετοιμάσουν ένα ευφάνταστο και νόστιμο πιάτο με ελεύθερο θέμα .

Ο χρόνος που τους δόθηκε για να συλλέξουν τα απαραίτητα υλικά από το πάντρι ήταν μόλις 10 λεπτά.

Φυσικά εκτός από τη μαγειρική πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν και οι κόντρες στο παιχνίδι, αρχής γενομένης από τη Μαριάννα, η οποία έριξε τα “βέλη” της στη Μαρία Μπέη για παλιές της στρατηγικές “αμαρτίες”.

“Αυτό είναι συμπεριφορά χωριάτας. Και πραγματικά αν δεν μπω θέλω πάρα πολύ να μπει ο Γιώργος και να τη βγάλει έξω. Να πάει στο χωριό της”, δήλωσε φουρκισμένη στο booth.

https://streamable.com/v23ha6

Από την άλλη, υπήρξαν και ορισμένοι από τους εναπομείναντες παίκτες που δεν πήραν με καλό μάτι την αναπάντεχη έκπληξη της δεύτερης ευκαιρίας, μεταξύ των οποίων και η Μαρία, η οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της στο booth ενώ δεν δίστασε να ακονίσει και τα μαχαίρια της…

“Οι κανόνες είναι κανόνες. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία των άλλων έτσι. Είμαστε εδώ σχεδόν 3 μήνες και δεν ανέχομαι να μπει κάποιος παίκτης που μπορεί να έχει φύγει, έχει περάσει 2 μήνες έξω από εδώ, έχει δει πράγματα περισσότερα από εμάς και απλά επιστρέφει με νέες γνώσεις και να έρθει κάποιος και να μου το παίξει μάγκας”

“Θα τον σφάξω στο γόνατο όποιος και εάν είναι. Δεν με νοιάζει αν έχει 10 χρόνια εμπειρίας ή αν με περνά 40 χρόνια. Θα τον σφάξω στο γόνατο”.

https://streamable.com/85adoz

Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα δεν ξέφυγε από την προσοχή των κριτών με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει χιούμορ, λέγοντας ότι ο εφιάλτης αναβιώνει και πάλι.

Το άγχος και η αγωνία των διαγωνιζόμενων ήταν φανερή, καθώς όλοι ανεξαιρέτως είχαν στο μυαλό την πολυπόθητη ποδιά.

https://streamable.com/i85y7x

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των πιάτων οι κριτές επισκέφθηκαν τους πάγκους, μίλησαν με τους παίκτες και δεν έλειψαν και τα “πειράγματα”.

Γνωστός για το καυστικό του χιούμορ ο Σωτήρης Κοντιζάς μετά την εξομολόγηση της Μαριάννας για το πόσο της έλειψε έσπευσε να της σκουπίσει τα “δάκρυα” της συγκίνησης!

https://streamable.com/tyyvnp