MasterChef: Η επιστροφή του τοίχου, η στρατηγική του Διονύση και οι μνήμες από την εποχή της Σπυριδούλας
Reality TV

MasterChef: Η επιστροφή του τοίχου, η στρατηγική του Διονύση και οι μνήμες από την εποχή της Σπυριδούλας

MasterChef: Η επιστροφή του τοίχου, η στρατηγική του Διονύση και οι μνήμες από την εποχή της Σπυριδούλας

Ποια ήταν τα πλεονεκτήματα του Διονύση και ποιος ο παίκτης που «έσωσε»;

Ο τοίχος επέστρεψε στο MasterChef και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα για τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής. Κάποιοι ήταν καλά διαβασμένοι και γνώριζαν τις φωνές που απαιτεί η δοκιμασία, κάποιοι δεν ήξεραν περί τίνος πρόκειται και άλλοι θυμήθηκαν τις καλές εποχές με τις φωνές της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη.

«Θα αφήσουμε τα πνευμόνια μας. Θα αφήσουμε τα συκώτια μας εδώ», είπε αρχικά ο Ιωάννης με τη Μαργαρίτα να δηλώνει πως «περίμενε πώς και πώς το αποψινό επεισόδιο και αυτήν τη δοκιμασία».

Ενώ, ο Διονύσης θυμήθηκε το MasterChef 3 και τις τσιρίδες της Σπυριδούλας που τον είχαν κάνει να θέλει να σπάσει την τηλεόρασή του. Ωστόσο, υπήρχαν και αυτοί που δεν γνώριζαν τη δοκιμασία και ανάμεσά τους ήταν φυσικά ο Τζιοβάνι.

Τα πλεονεκτήματα του Διονύση και ο παίκτης που πέρασε αυτομάτως στους 10

Πρώτο πλεονέκτημα για τον Διονύση να μην διαγωνιστεί και να περάσει κατευθείαν στην τελική 10άδα ή να παραχωρήσει αυτό το πλεονέκτημα σε κάποιον άλλον συμπαίκτη του. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι να επιλέξει τους αρχηγούς των δυο αντίπαλων ομάδων.

«Περίεργο που ο Διονύσης πρέπει να διαχειριστεί αυτά τα πλεονεκτήματα. Είναι πολλά και δεν ξέρω αν χωρούν στο μυαλό του», ήταν το «καρφί» της Μαρίνας για τον Διονύση.

Ο Διονύσης, ωστόσο,  επέλεξε να μαγειρέψει και να γίνει ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας και να «σώσει» τη Μαργαρίτα (και όχι την Ανούς) οδηγώντας τη στους 10.

«Είναι μαχαίρι στην καρδιά αυτό», είπε η Μαργαρίτα θέλοντας να διαγωνιστεί στη δοκιμασία με τον τοίχο και άφησε αιχμές για τον Διονύση, αναφέροντας πως μέχρι χθες ήθελε να τη βγάλει στον τάκο και τώρα ξαφνικά την αγάπησε.

Ο Τζαμαλής, η Ανούς, ο Παύλος και η Λία με τη σειρά τους, σχολίασαν ότι πρόκειται για κίνηση στρατηγικής για να αποδυναμώσει τη μπλε ομάδα.

https://streamable.com/oltib3

Ο Διονύσης επέλεξε για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας τον Τζιοβάνι, κίνηση που σχολιάστηκε από πολλούς δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είχε δηλώσει εξ αρχής ότι δεν γνωρίζει πως γίνεται η συγκεκριμένη δοκιμασία.

«Καρφί» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στον Διονύση ότι η κίνηση αυτή έγινε στρατηγικά, καθώς ο Τζιοβάνι θα δυσκολευτεί και λόγω γλώσσας να επικοινωνήσει με τους συμπάικτες του.

https://streamable.com/1t651h

Οι ομάδες σχηματίζονται με την κόκκινη να απαρτίζεται από τους: Διονύση (αρχηγό), Ιωάννη (υπαρχηγό), Νίκο, Αλέξανδρο και Ανούς.

Και η μπλε ομάδα από τους: Τζιοβάνι (αρχηγός), Τζαμαλής (υπαρχηγός), Παύλος, Λία και τελευταία επιλογή η Μαρίνα.

Και εδώ έρχεται και νέο «καρφί» από τον Σωτήρη Κοντιζά προς τον Διονύση με την απορία αν η Μαργαρίτα ανέβηκε τελικά εξώστη για να μην πάει στους μπλε.

https://streamable.com/7zmrr9