MasterChef: Η φλυαρία του Πορφύρη, η πληρωμένη απάντηση Κοντιζά και το παράπονο – «Δεν με αντέχει! Θα  μου ρίχνει αλάτι για να…»
Reality TV

MasterChef: Η φλυαρία του Πορφύρη, η πληρωμένη απάντηση Κοντιζά και το παράπονο – «Δεν με αντέχει! Θα μου ρίχνει αλάτι για να…»

MasterChef: Η φλυαρία του Πορφύρη, η πληρωμένη απάντηση Κοντιζά και το παράπονο – «Δεν με αντέχει! Θα  μου ρίχνει αλάτι για να…»

Γέλια στο πλατό

Στην τελική ευθεία μπαίνει το MasterChef μετά την αποψινή τελευταία ομαδική δοκιμασία που θα κρίνει την πεντάδα του τελικού.

Η ομαδική δοκιμασία αποτελείτο από δύο μέρη. Στο πρώτο, πρωταγωνιστές ήταν τα μανιτάρια και τα άγρια βότανα και λαχανικά, που βρίσκουμε στην ελληνική ύπαιθρο. Για το λόγο αυτό, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσόρισαν τον «γκουρού» των άγριων μανιταριών και της τρούφας, κ. Νεκτάριο Φιλιππόπουλο, για να βοηθήσει με τις γνώσεις του τους διαγωνιζόμενους.

Πριν από την αναμέτρηση όμως οι επίδοξοι σεφ απάντησαν σε ερωτήσεις από τους σεφ και τον Νεκτάριο Φιλιππόπουλο.

«Αγαπημένο μανιτάρι, Πορφύρη;» αναρωτήθηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Σεφ, από όλα αυτά, πέρα από τα μανιτάρια, μου αρέσει πάρα πολύ ο μάραθος. Έχω τρέλα με τον μάραθο. Τις ζοχές δεν τις έχω δουλέψει» άρχισε να φλυαρεί ο παίκτης και να μην απαντά to the point.

«Μία φορά να απαντήσεις, ρε Πορφύρη! Αγαπημένο μανιτάρι σε ρώτησα! Μία φορά! Ξεκινάει το μυθιστόρημα…» απάντησε ο απηυδισμένος σεφ με τον Γιώργο Πορφύρη να παραπονιέται στο κιου ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν τον χωνεύει καθόλου.

«Το βλέπετε πια, δεν είμαι φαντασιόπληκτος που το λέω από την πρώτη μέρα. Ο Κοντιζάς δεν με μπορεί! Δεν με αντέχει! Θα με καλέσει στο σπίτι και θα μου ρίχνει αλάτι από πίσω για να σηκωθώ να φύγω. Ωραία, θα απαντάω πλέον με ένα “ναι” και ένα “όχι” και τελείωσε. Δεν ξαναμιλάω στον Κοντιζά και δεν τρέχει τίποτα».