MasterChef: Οι λεπτομέρειες του 4ου κύκλου
Reality TV

MasterChef: Οι λεπτομέρειες του 4ου κύκλου

MasterChef: Οι λεπτομέρειες του 4ου κύκλου

Aλλαζει κάτι στην περσινή πετυχημένη "συνταγή";

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του; Ποιος θα γευθεί τη νίκη; Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Tα ερωτήματα αυτά θα απαντηθούν στο τέλος του 4ου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής που ξεκινά και επίσημα τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στο Star.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του καναλιού, οι τρεις σεφ που το απογείωσαν πέρσι παραμένουν στις θέσεις τους όπως και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Και αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερο ρόλο στο MasterChef 4 θα έχει ο Γιάννης Αποστολάκης που θα τον συναντάμε στη Reward Day.

Μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef, τα μέλη της νικήτριας ομάδας επιβραβεύονται με μια εξόρμηση σε ξεχωριστούς χώρους εστίασης παρέα με τον γνωστό σεφ.

Food and Beverage Manager στο MasterChef 4, ο άνθρωπος, που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο έμπειρος Νίκος Θωμάς.

Ο έμπειρος σεφ Θοδωρής Παπανικολάου αυτή τη σεζόν θα είναι ο Food Stylist & Coach των υποψήφιων MasterChef και θα τους προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία του στην πρωτότυπη παρουσίαση των πιάτων, ώστε να είναι… ετοιμοπόλεμοι, στις πολλές μαγειρικές δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Τα νέα επεισόδια του ριάλιτι θα παίζονται αρχικά κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00.

Ήδη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε μέσα από ένα tweet του το στίγμα του χιούμορ του που παραμένει αναλλοίωτο από πέρσι.

https://twitter.com/KoutsopoulosLeo/status/1217897969443274755