MasterChef: Η Μαρίνα ξανά στον διαγωνισμό με το παλιό, καλό της ύφος – «Τον ισοπέδωσα» – Δεν την υποδέχτηκε κανείς εκτός από….
Reality TV

MasterChef: Η Μαρίνα ξανά στον διαγωνισμό με το παλιό, καλό της ύφος – «Τον ισοπέδωσα» – Δεν την υποδέχτηκε κανείς εκτός από….

MasterChef: Η Μαρίνα ξανά στον διαγωνισμό με το παλιό, καλό της ύφος – «Τον ισοπέδωσα» – Δεν την υποδέχτηκε κανείς εκτός από….

Ο Τζαμαλής για άλλη μια φορά είχε άσο στο μανίκι - Νίκη και για τη Λία

Η ώρα της κρίσης για τα τρία πρώτα ζεύγη μονομάχων έφτασε στο MasterChef. Οι κριτές δοκίμασαν έξι πιάτα των παικτών και έκριναν ποιοι ξαναμπαίνουν στον διαγωνισμό και ποιοι θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία.

Ο Παναγιώτης, η Λία και η Μαρία κλήθηκαν να υπερασπιστούν τη θέση τους κόντρα στον Αλέξανδρο, τον Νίκο και τη Μαρίνα.

Η κριτική στη Λία και τον Νίκο

Η Λία και ο Νίκος κρίθηκαν πρώτοι αλλά η παίκτρια δεν είχε άγχος αφού ο συμπαίκτης της δεν τα πήγε καλά με τα 13 υλικά που έβαλε στο καλάθι της και για τους δύο και με χρόνο μία ώρα για να μαγειρέψουν.

«Βρήκα το χέρι σου, τη νοστιμιά σου και τον τρόπο που μαγειρεύεις» της είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και της έδωσε το εισιτήριο να ξαναμπεί στο σπίτι και τον διαγωνισμό ενώ ο Νίκος Σκορδάκης θα ξαναμαγειρέψει για δεύτερη φορά.

https://streamable.com/4ezx7z

Η κριτική στη Μαρία και στη Μαρίνα και ο νικητής Τζαμάλ

Επόμενο ζευγάρι ήταν η Μαρία και η Μαρίνα.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε τη Μαρίνα αν ήταν ευχαριστημένη με τον λαχανοντολμά της και την υφή της γέμισής της.

Οι παίκτες στον εξώστη αναθάρρυσαν ότι η Μαρία παραμένει στον διαγωνισμό.

Ο σεφ όμως της ζήτησε να βγάλει την ποδιά της και η Μαρίνα ξαναμπήκε στο σπίτι με ελαφρώς καλύτερη προσπάθεια.

«Χαίρομαι που ξαναμπαίνω» είπε η πλέον αντιπαθής παίκτρια του φετινού διαγωνισμού δηλώνοντας ότι όποιος βρεθεί στον δρόμο της «τον ισοπέδωσα».

Ανεβαίνοντας στον εξώστη το ψυχρό κλίμα ήταν κάτι περισσότερο από εμφανές. Δεν την υποδέχτηκε κανείς, δεν την χαιρέτισε κανείς εκτός από την Κωνσταντίνα που δεν είναι καν στον διαγωνισμό.

Η ίδια στο κιού απείλησε για άλλη μια φορά ότι μπαίνοντας στο σπίτι έχει να πει διάφορα με μερικούς παίκτες ενώ ο Στέφανος απείλησε ότι θα τη βγάλουν έξω στην πρώτη δοκιμασία.

Ο μόνος που μίλησε υπέρ της ήταν ο Παύλος που ευχήθηκε να της δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία από τους συμπαίκτες της.

Ο Τζαμαλής ήταν σίγουρα  ο μεγάλος νικητής. «Ο Παναγιώτης απέδειξε ότι δεν είναι η ώρα του να φύγει ακόμα» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η προσπάθεια του Τζαμάλ ήταν εξαιρετική όπως είπαν οι κριτές κόντρα σε έναν καλό παίκτη. Αλλά όπως είχε πει η Μαργαρίτα, ο Παναγιώτης σκέφτηκε πονηρά, έκανε γλυκό και μάλιστα σεμιφρέντο που είχε πάρει άριστα την προηγούμενη φορά και κέρδισε τον Αλέξανδρο που τελικά μάλλον φοβήθηκε.

https://streamable.com/u5ahte