MasterChef – Ηighlights: Ο αρχηγός «χαλβάς», το καρφί του Παύλου για τον «αντρικό ανταγωνισμό» και το πιπέρι-κόκαλο του Κοντιζά
Reality TV

MasterChef – Ηighlights: Ο αρχηγός «χαλβάς», το καρφί του Παύλου για τον «αντρικό ανταγωνισμό» και το πιπέρι-κόκαλο του Κοντιζά

MasterChef – Ηighlights: Ο αρχηγός «χαλβάς», το καρφί του Παύλου για τον «αντρικό ανταγωνισμό» και το πιπέρι-κόκαλο του Κοντιζά

Η Μαρίνα πρωταγωνίστρια της ίντριγκας

Η κακίες περίσσευαν στο επεισόδιο της Παρασκευής για το MasterChef που αφορούσε κυρίως την κόκκινη ομάδα, την ηττημένη στην ομαδική δοκιμασία.

Το τι ακολούθησε όταν οι Μπλε έφυγαν για να απολαύσουν τι έξοδό τους με τον Γιάννη Αποστολάκη δεν περιγράφεται με λόγια.

Φαρμακερές ατάκες αντάλλαξαν ο Ιωάννης με την Κωνσταντίνα και τον Αλέξανδρο.

Όταν η Κωνσταντίνα του είπε πως δεν έχει έρθει για να σπείρει τη διχόνοια της απάντησε: «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Το έχεις πει παντού ανοιχτά ότι έχεις έρθει για να κράξεις. Τι θέλεις, να μου δείξεις ότι δεν έχεις προσωπικότητα;».

Ο δε Αλέξανδρος σε άψογα αγγλικά στο booth δήλωσε ότι δεν δίνει πεντάρα και γελάει στη μάπα των δύο συμπαικτών του.

«Έγινε μεγάλος χαλβάς, τον έχει βάλει η Μαρίνα στην κλίκα αφού έφαγε το πακέτο από μας» είπε για  τον Αλέξανδρο.

https://streamable.com/k2qayd

Ο Ιωάννης δήλωσε στους κριτές ότι έβαλε στοίχημα πως ο Αλέξανδρος δεν θα βγάλει προτεινόμενη τη Λία λόγω του κακού πιάτου της.

«Μάθε να βάζεις καλύτερα στοιχήματα» ήταν η απάντηση του Συνοδινού.

Όντως το πλεονέκτημά του ήταν να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο. Ο Διονύσιος προσφέρθηκε να μπει εκείνος αλλά του έκοψε τη φόρα ο αρχηγός.

«Δεν θέλουν να βάλουν την Κωνσταντίνα κάτω, η τετράδα, γιατί μπορεί να μην υπάρχει γνώση, χρόνος. Δεν είναι κρίμα; Αν ήμουν ζαχαροπλάστης θα έβγαινα μόνος μου» είπε ειρωνικά στο booth ο Διονύσιος.

«Όλα ξεκίνησαν από μια αντρική απογοήτευση. Δεν μπορώ  αυτόν τον αντρικό ανταγωνισμό είναι πάρα πολύ κουραστικός» ήταν η μπηχτή του Παύλου που θέλησε να εξηγήσει γιατί ο Διονύσιος και ο Ιωάννης έχουν τέτοια στάση.

https://streamable.com/5k1mj4

Στα highlights του επεισοδίου ήταν ο… κοτοδιαγωνισμός για την ασυλία, την οποία κέρδισε ο Παύλος μόνο και μόνο επειδή ο Διονύσιος έκανε το παιδαριώδες λάθος να μην ψήσει σωστά το κοτόπουλό του.

Την παράσταση έκλεψε ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος παρόλο που δεν ήταν ψάρι για να του λάχει το κόκαλο βρήκε ολόκληρους κόκκους πιπέρι στο πανάρισμα της Μαρίνας με αποτέλεσμα να τον πάρουν στο ψιλό οι παίκτες αλλά και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Τι έκανε; Τον τρόλαρε μιμούμενος το πώς θα έκανε ο συνάδελφός του αν έβρισκε το κόκαλο του κοτόπουλου λάθος.

Η Μαρίνα έσταξε φυσικά χολή όταν άκουσε ότι το κοτόπουλο του Διονύση ήταν άψητο.

«Τι κρίμα, στεναχωρήθηκα εγώ τώρα» είπε με μεγάλη ειρωνεία δίνοντας ακόμα περισσότερη τροφή για σχόλια στο Twitter.

https://streamable.com/x7eh57

https://twitter.com/IgraineQueen/status/1373029575341527041