MasterChef-Ηλιάνα: “Ιωάννη μου σε παρακαλώ για μαζέψου λίγο…”
Reality TV

MasterChef-Ηλιάνα: “Ιωάννη μου σε παρακαλώ για μαζέψου λίγο…”

MasterChef-Ηλιάνα: “Ιωάννη μου σε παρακαλώ για μαζέψου λίγο…”

Αύριο η ετυμηγορία της δοκιμασίας!

Η ώρα της κρίσης έφτασε με τους πρωταθλητές των εθνικών μας ομάδων να κάνουν την είσοδό τους στην αίθουσα εκδηλώσεων Manor House στο Gold Prive της Γλυφάδας.

Μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, οι δυο αρχηγοί παρουσίασαν τα πιάτα που επρόκειτο να σερβίρουν… με λίγη δυσκολία γιατί από το άγχος του ο αρχηγός Ηλίας τα μπέρδεψε λίγο.

Από την άλλη ο Σταύρος από την μπλε ομάδα εμφανίστηκε πιο άνετος και μάλιστα ο συνονόματος Κύπριος σχολίασε πως μερικές φορές είναι “κλάιν μάιν”…

https://streamable.com/vge68

Οι πρωταθλητές δοκίμασαν και οι πρώτες τους εντυπώσεις για την σαλάτα έτειναν περισσότερο προς τις παρασκευές της κόκκινης ομάδας.

Ωστόσο δεν έλειψαν και οι παρεξηγήσεις μεταξύ των κόκκινων παικτών, με την Ηλιάνα να ενοχλείται από την συμπεριφορά και τις παρατηρήσεις του Ιωάννη:

“Ο φίλτατος ο Ιωάννης ήθελε να το παίξει ρήτορας και αρχηγός και τον κοιτάω και λέω “Ιωάννη μου, σε παρακαλώ αγόρι μου για μαζέψου λίγο, έλα”.

Ο ίδιος κατάλαβε το λάθος του, αλλά εξήγησε ότι οι υποδείξεις του ήταν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

https://streamable.com/krat2

Αμέσως μετά πέρασαν στο ορεκτικό και το κυρίως πιάτο και αρκετοί από τους αθλητές προτίμησαν την μαγειρική της μπλε ομάδας.

https://streamable.com/ctt74

Η αγωνία για το ποια ομάδα θα είναι και η νικήτρια θα συνεχιστεί, καθώς το αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό αύριο, όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.