MasterChef-Κατερίνα: “Μου έρχεται να ξεράσω με την τόση δηθενιά…”
Reality TV

MasterChef-Κατερίνα: “Μου έρχεται να ξεράσω με την τόση δηθενιά…”

MasterChef-Κατερίνα: “Μου έρχεται να ξεράσω με την τόση δηθενιά…”

"Σφάχτηκαν" οι μπλε στο αποψινό συμβούλιο

Συμβούλιο είχε το μενού στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef μετά την ομαδική δοκιμασία των παικτών, ώστε να προκύψουν οι νικητές και οι χαμένοι της ημέρας.

Οι τρεις σεφ ξεκίνησαν την κριτική τους ως προς τις παρασκευές των διαγωνιζόμενων και των δυο ομάδων, ρωτώντας γιατί επέλεξαν τα συγκεκριμένα πιάτα, αλλά και αναδεικνύοντας τις όποιες αστοχίες υπήρξαν.

https://streamable.com/2aeqn

Τα “αίματα άναψαν” όμως όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον Γιώργο ποια ήταν κατά την άποψή του τα πιο αδύναμα πιάτα και εκείνος υπέδειξε τα γλυκά και το αρνί.

Ο Σταυρής εμφανίστηκε εκνευρισμένος με το γεγονός πως ο συμπαίκτης του δεν είπε τίποτα τέτοιο μετά τη δοκιμασία και αντ΄αυτού αποφάσισε να αλλάξει τη γνώμη του μπροστά στους κριτές.

https://streamable.com/hu80e?fbclid=IwAR3jeK7-EJpzsm5MbsieZACUtbTeO1M

Η ώρα της κρίσης έφτασε και κριτές αποκάλυψαν ότι νικήτρια ομάδα με 31 πόντους είναι η μπλε ομάδα έναντι της κόκκινης που συγκέντρωσε μόλις 19 ψήφους από τις συνολικές 50.

Τα χαρμόσυνα νέα έφεραν παραδόξως εντάσεις στους κόλπους των μπλε, αφού η κόντρα της Κατερίνας με τον Γιώργο φαίνεται πως δεν έχει καταλαγιάσει στο ελάχιστο…

Η παίκτρια εκνευρίστηκε μετά από μια χειρονομία που της έκανε και αμέσως “άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου”…

“Δεν τα γουστάρω αυτά, δεν τα γουστάρω”, φώναξε στον Γιώργο.

“Το καρναβάλι συνεχίζεται”.

“Είσαι κομπλεξικός ρε φίλε”, του αντέτεινε ξανά.

https://streamable.com/wjzh1

Το στόλισμα του Γιώργου συνεχίστηκε με την παίκτρια να δίνει ένα κανονικό κρεσέντο οργής εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι παίζει υποχθόνια.

“Μην παίζεις άλλο θέατρο”.

“Μου έρχεται να ξεράσω με τόση δηθενιά”, πρόσθεσε εξηγώντας πως η κλίκα των συμπαικτών της κινείται με υποχθόνιες μεθόδους, πράγμα που την έχει φτάσει στο “αμήν”.

https://streamable.com/wjzh1