MasterChef – Κωνσταντίνα: «Τι δεν της άρεσε της Μαρίνας από όσα είπα; Η κατρακύλα μας;»
Reality TV

MasterChef – Κωνσταντίνα: «Τι δεν της άρεσε της Μαρίνας από όσα είπα; Η κατρακύλα μας;»

MasterChef – Κωνσταντίνα: «Τι δεν της άρεσε της Μαρίνας από όσα είπα; Η κατρακύλα μας;»

«Δεν ήμουν ψυχολογικά καλά, δεν ήθελα να μαγειρέψω»

Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου που αποχώρησε από το χθεσινό MasterChef ήταν καλεσμένη των «Κου Κου» και μίλησε για όσα έζησε.

«Μακάρι να γύριζα πίσω και να έλεγα ότι απλώς πήγα για μια συνέντευξη» είπε η παίκτρια μάλλον αποκλείοντας ότι επιστρέφει.

«Η Μαρίνα έγινε φίλη μου. Ήρθαμε κοντά, επικοινωνούμε, μέσα στο σπίτι ήμασταν κοντά, με συμβούλευε μαγειρικά αλλά για μειονεκτήματα δεν μου είπε ποτέ. Μειονεκτήματα έπρεπε να δώσω σε 8 άτομα γιατί ήταν πιο καλά μαγειρικά. Οι δικαιολογίες που είπα ήταν αλήθεια εκείνη τη μέρα. Η Μαρία το έπαιξε πολύ διαφορετικά, μας είχε ρωτήσει τι θέλουμε»

Για την ομαδική με τη Μαρίνα και τον Παύλο που απέτυχε παταγωδώς είπε: «Εγώ δεν συμφωνούσα με τίποτα. Τι δεν της άρεσε της Μαρίνας από όσα είπα; Η κατρακύλα μας; Ήμουν αντίθετη με όλα εκείνη την ημέρα και την προηγούμενη, με τις ομάδες, με τα πιάτα, την κολοκύθα, ήμουν σε μια άρνηση. Όταν είδα τις βαθμολογίες ντράπηκα, έτρωγα και τα νύχια μου. Ντράπηκα και ήμουν αληθινή σε αυτό. Το σκεπτικό του Τζαμάλ ήταν σωστό αλλά δεν βγήκε. Δεν είχα τόση εμπιστοσύνη σε μένα και τον Παύλο όσο στα άλλα παιδιά. Καλώς ή κακώς  εγώ και ο Παύλος μπήκαμε ως ερασιτέχνες».

«Περίμενα ότι θα κατέβαινα να μαγειρέψω. Δεν ήμουν ψυχολογικά καλά, δεν ήθελα να μαγειρέψω» είπε για τη χθεσινή δοκιμασία που την έφερε εκτός MasterChef.

«Οι μάγειρες που έχω ξεχωρίσει είναι ο Ιωάννης και ο Νίκος. Θα ήθελα στον τελικό να είναι γυναίκες. Το έχω δεδομένο ότι η Μαργαρίτα θα πάει στον τελικό. Θα ήθελα να τη δω σε μία δοκιμασία  αντιγραφής» είπε κάνοντας τις προβλέψεις της.

«Θα μου λείψει ο Παύλος, η Λία και ο Τζαμάλ» είπε στο τέλος.

https://streamable.com/6cap3x?fbclid=IwAR19eA6UFss7hx1HNfkuVLMeHO6TzCo_NyT8Zg7a8azz7WDkzKRXZiPoL_Q