MasterChef – Μαρία Μπέη: «Βρήκε άλλη; Θα γίνει της τρελής!»
Reality TV

MasterChef – Μαρία Μπέη: «Βρήκε άλλη; Θα γίνει της τρελής!»

MasterChef – Μαρία Μπέη: «Βρήκε άλλη; Θα γίνει της τρελής!»

Η αντίδρασή της όταν είδε τον Δημήτρη Μπέλο

Στον τελικό του MasterChef διαγωνίζεται η Μαρία Μπέη, απέναντι στον Νίκο Τράκα και μία μέρα πριν από τη μεγάλη βραδιά, οι παλιοί παίκτες μπήκαν στην κουζίνα για να στηρίξουν τους δύο φιναλίστ.

Στον εξώστη φυσικά ήταν και ο σύντροφος της Μαρίας, ο Δημήτρης Μπέλος, ο οποίος εμφανίστηκε με διαφορετικό look, πιο casual, αξύριστος και ακούρευτος, όπως παρατήρησε και η ίδια, η οποία μάλιστα μπήκε σε δεύτερες σκέψεις!

MasterChef: Επικό τρολάρισμα στο Twitter για το look Κοντιζά – Από τα teletubbies μέχρι τη Σαπουντζάκη

«Ακούρευτος, αξύριστος, ελπίζω να έχει κάνει ντους για τους δίπλα. Εγώ είμαι κάτω δε μυρίζω κάτι. Νομίζω ότι αυτή την μπλούζα την έχω βάλει στο πρώτο συρτάρι, που είναι για τα ρούχα του σπιτιού. Και μετά μου λες εμένα ότι μπορεί χωρίς εμένα», είπε η Μαρία Μπέη όταν τον είδε.

Ο Πάνος Ιωαννίδης παρατήρησε κι εκείνος την αλλαγή της εμφάνιση του Δημήτρη κι όταν τον ρώτησε αν του έλειψε η σύντροφός του, απάντησε: «Με το που βγει, έχει ένα ρεπό και δουλειά».

«Ο Δημήτρης δεν έδειξε πολλή αγάπη. Περιμένω πιο πολύ ενθουσιασμό. Με ξέχασε! Είμαι εδώ πέρα δύο μήνες και με ξέχασε. Βρήκε άλλη λες; Αχ θα γίνει της τρελής», σχολίασε με χιούμορ η Μαρία στην κάμερα.