MasterChef: «Ναι! Τον επόμενο κύκλο θα είμαστε η ίδια ομάδα»
Reality TV

MasterChef: «Ναι! Τον επόμενο κύκλο θα είμαστε η ίδια ομάδα»

MasterChef: «Ναι! Τον επόμενο κύκλο θα είμαστε η ίδια ομάδα»

«Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει»

Λίγο πριν μεταδοθεί ο τελικός του MasterChef, το trailer για τον επόμενο κύκλο βγήκε και στον αέρα, με τους παίκτες που θέλουν να συμμετάσχουν να έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής είναι το αλατοπίπερο που δίνουν με τον τρόπο τους το χιούμορ αλλά και τις γνώσεις τους.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν μετά τον τελικό και ξεκαθάρισαν για το εάν θα είναι του χρόνου ξανά η ίδια ομάδα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον θείο Λεό να αναλαμβάνει την παρουσίαση της «Φάρμας», κάτι που ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει.

«Αφενός το σήμα της νίκης και της επιβίωσης μαζί μετά από τόσα χρόνια. Πάμε ολοταχώς για το 8. Νομίζω – εκτός απροόπτου – θα είμαστε η ίδια ομάδα!

Εμείς περνάμε καλά, έχουμε γίνει παρέα. Ο Πανούλης μεγαλώνει και ομορφαίνει, εμένα οι μαύροι κύκλοι μου μεγαλώνουν και πού είναι ο Σωτήρης; Ο πονηρούλης!», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Πάμε για το 8. Ειμαστε πολύ ευτυχισμένοι και είμαστε χαρούμενοι για τους φετινές νικητές και ετοιμάζουμε ωραία πράγματα για το 8. Ναι θα είμαστε η ίδια ομάδα για να το ξεκαθαρίσουμε!

Για τα παιδιά ρωτάμε τα πάντα τον Σωτήρη! Και οι τρεις περνάμε ωραία με την οικογένειά μας. Η κούραση από τα γυρίσματα πάντα υπήρχε αλλά περνάμε ωραία και δεν μας κουράζει», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.