MasterChef: Ο Αλέξανδρος μπαίνει διαβασμένος, κάνει πέρα τη Μαρίνα «Αλέξη Παππά» (γιατί χαλάει η εικόνα του) – «Τι ψευτρού είναι αυτή, ρε φίλε;»
Reality TV

MasterChef: Ο Αλέξανδρος μπαίνει διαβασμένος, κάνει πέρα τη Μαρίνα «Αλέξη Παππά» (γιατί χαλάει η εικόνα του) – «Τι ψευτρού είναι αυτή, ρε φίλε;»

MasterChef: Ο Αλέξανδρος μπαίνει διαβασμένος, κάνει πέρα τη Μαρίνα «Αλέξη Παππά» (γιατί χαλάει η εικόνα του) – «Τι ψευτρού είναι αυτή, ρε φίλε;»

Έξαλλη η Κωνσταντίνα με τον εξώστη - Έξαλλη και Ανούς με τη Μαρίνα - Το Twitter δεν συγχωρεί

Πολύ πιο ενδιαφέρουσα ήταν η μονομαχία ανάμεσα στον Αλέξανδρο και την Κωνσταντίνα για μια θέση μέσα στο MasterChef.

O Συνοδινός είναι μαζί με τη Μαρίνα που μπήκε στο παιχνίδι μετά από καιρό πάρα πολύ καλά διαβασμένος.

Ο παίκτης με τις δηλώσεις του έδειξε ότι κατάλαβε πως ο κόσμος τον καταδίκασε διότι επέλεξε να κάνει παρέα με τη Μαρίνα και την Κωνσταντίνα.

Ο ίδιος στο κιού δήλωσε: «Βγήκα έξω και είδα κάποια πράγματα που δεν κολλούσαν καθόλου με το πώς είχα γνωρίσει κάποια άτομα.Τη Μαρίνα συγκεκριμένα. Μου είχε δώσει  να καταλάβω ότι δεν ασχολείται με ίντριγκες. Ούτε να σχολιάζουμε. Όσο χρόνο σπαταλούσαμε μαζί δεν ασχολιόμασταν με το οτιδήποτε συμβαίνει στο σπίτι. Βγαίνοντας έξω πειράχτηκα πάρα πολύ βλέποντας κάτι τελείως άλλο και όταν συνειδητοποίησα ότι κάτι τέτοιο κατάφερε να με αποσπάσει» κάνοντας στροφή στη συμπεριφορά του.

Η Μαρίνα δήλωσε ότι την ενόχλησε που ο Αλέξανδρος ζήτησε να μην του μιλάει κανείς. «Θεωρεί ότι κάποια πράγματα δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει από μέρους μου. Εγώ αυτή είμαι, δεν μετανιώνω, θα κοιτάξω την πάρτη μου και από τη στιγμή που εγώ πάω καλά ας κάνουν ό,τι θέλουν».

Η Κωνσταντίνα από την άλλη έζησε μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Την ώρα που πλησίασαν τον πάγκο της ο Λάμπρος Βακιάρος και ο Πάνος Ιωαννίδης κόπηκε. Όταν την πλησίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά θύμωσε με τον εξώστη που της φώναζε και έκαψε την τεριγιάκι παρόλο που της φώναζαν να το απομακρύνει.

Άρχισε να χτυπάει τις κατσαρόλες και τα συρτάρια αλλά και να βρίζει.

«Η συμπεριφορά αυτή από εμένα σαν Μαρίνα είναι απαράδεκτη. Αυτές οι συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε καμία κουζίνα, δεν θα σε πάρει κανένας στα σοβαρά ούτε αν χτυπάς ντουλάπια, ούτε αν βρίζεις. Αυτή δεν είναι μαγείρισσα» είπε η πρώην όπως φαίνεται φίλη της.

https://streamable.com/61cgkk

Πολλά νεύρα η Κωνσταντίνα, η Ανούς μέχρι και ο Παύλος!

Τα τελευταία λεπτά της δοκιμασίας ήταν ιδιαίτερα δραματικά. Η Κωνσταντίνα έχασε τον έλεγχο σε όλες τις παρασκευές της με αποτέλεσμα να βάζει στο πιάτο της το ρύζι με το χέρι.

«Μπράβο συγχαρητήρια καλή επιστροφή» είπε στον Αλέξανδρο όταν τελείωσε ο χρόνος.

«Ευχαριστώ αλλά με τρελάνατε. Με κάνατε και έχασα την μπάλα» είπε στους παίκτες του εξώστη.

Μάλιστα όταν την πλησίασαν από την παραγωγή για να κάνει μια δήλωση για τη δοκιμασία έβγαλε νεύρα και ένταση και δήλωσε ότι δεν θέλει καν βαθμολογία παρά μόνο να φύγει. Μάλιστα στο κιού δήλωσε με μια δόση κακίας ότι θέλει να παρίσταται στις αποχωρήσεις των συμπαικτών της και να φωνάζει.

«Το έχει ξανακάνει η Κωνσταντίνα να ρίχνει ευθύνες σε τρίτους και να μην αναλαμβάνει τις δικές της. Εμείς στον εξώστη λέγαμε πολλά αλλά δεν άκουγε τίποτα και δεν έκανε τίποτα από αυτά που λέγαμε. Είναι αντιδραστικός τύπος» είπε ο Παύλος.

Ο εξώστης παρατήρησε ότι ο Αλέξανδρος ήταν αλλαγμένος και ότι μάλλον έχει κάνει πέρα τη Μαρίνα.

«Δεν ξέρω αν θα ξαναβοηθήσω κάποιον στον διαγωνισμό, θα με πείτε σκύλα αλλά αυτή είμαι» είπε η Μαρίνα απογοητευμένη.

Η Ανούς από την άλλη έβγαλε ένταση στο κιού για τη Μαρίνα. «Δείξε τουλάχιστον μωρή ότι είσαι δίπλα στη φίλη σου αφού κάνεις που κάνει το θέατρο κάντο για τον κόσμο» είπε.

https://streamable.com/05r2gj

Η Κωνσταντίνα έφυγε, η Μαρίνα νιώθει απομονωμένη

Οι κριτές βαθμολόγησαν τα δύο πιάτα. Η Κωνσταντίνα κόπηκε με 4  εξάρια και ο Αλέξανδρος Συνοδινός είναι ξανά στον διαγωνισμό με 4 οκτάρια.

Ο παίκτης ανέβηκε στον εξώστη και παρατήρησε ότι αυτή τη φορά τα χειροκροτήματα δεν ήταν… «ελλιπή» όπως όταν αποχώρησε.

Η δε Μαρίνα αποκάλυψε στο κιού ότι μίλησε με τον Αλέξανδρο και της είπε ότι δεν μπορεί πια να κάνει παρέα μαζί της  γιατί χαλάει η εικόνα του. «

Φεύγοντας η Κωνσταντίνα κατέβηκε μόνο η Μαρίνα να τη χαιρετίσει.

«Τι ψευτρού είναι αυτή, ρε φίλε; Θα το ονομάσω θέατρο του παραλόγου» είπε η Μαργαρίτα βλέποντας τη σκηνή.

Η δε Μαρίνα είπε τα καλύτερα λόγια για τη φίλη της και μετά όπως πάντα βούρκωσε αναλογιζόμενη ότι την κάνουν πέρα.

«Είμαστε ξινές και σε όποιον αρέσουμε. Η αλήθεια πονάει και όταν λέμε κάποια πράγματα έξω από τα δόντια παρεξηγούνται. Είναι πολύ καλός άνθρωπος η Κωνσταντίνα. Με ενόχλησε πάρα πολύ που έφυγε σήμερα. Μου έφυγε για να μου δώσει ένα μάθημα ότι συγκεντρώσου στον στόχο σου γιατί πρέπει να κερδίσουμε το έπαθλο» είπε.

https://streamable.com/j4g8jo

Το Τwitter όμως όχι απλά δεν την συγχωρεί αλλά τη συγκρίνει και με τον Αλέξη Παππά!