MasterChef: Ο Μπόμπαινας δίνει στεγνά την Ελπίδα – «Την έχει δασκαλέψει ο σύζυγός της να φτάσει ψηλά» – Αντιδρά το Twitter – Η σύγκριση με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ
Reality TV

MasterChef: Ο Μπόμπαινας δίνει στεγνά την Ελπίδα – «Την έχει δασκαλέψει ο σύζυγός της να φτάσει ψηλά» – Αντιδρά το Twitter – Η σύγκριση με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

MasterChef: Ο Μπόμπαινας δίνει στεγνά την Ελπίδα – «Την έχει δασκαλέψει ο σύζυγός της να φτάσει ψηλά» – Αντιδρά το Twitter – Η σύγκριση με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Έγινε... το έλα να δεις!

Τα καλύτερα κομμάτια του ριάλιτι στο MasterChef βλέπουμε κάθε φορά που υπάρχει ψηφοφορία σε μια ομάδα που χάνει σε ομαδική δοκιμασία.

Μιας και στη χαμένη ομάδα είναι και πάλι ο Μπόμπαινας ήταν δεδομένο ότι θα υπήρχε ίντριγκα.

Το μέτωπο άνοιξε μεταξύ της Ελισάβετ που ήταν η αρχηγός της Μπλε ομάδας και της Ελπίδας. Ο Μπόμπαινας πήρε το μέρος της και έδωσε στεγνά την Ελπίδα για το γεγονός ότι είναι άλλη στο σπίτι του ριάλιτι  και άλλη όταν ανοίγουν οι κάμερες.

Λίγο πριν πάνε στην ψηφοφορία, η Ελισάβετ δήλωσε στις κάμερες αγανακτισμένη με την αλλόκοτη συμπεριφορά της Ελπίδας απέναντί της.

«Μονίμως έχει συσσωρευμένα νεύρα, δυσκολεύεται στο σπίτι, είναι έτσι ο χαρακτήρας της, προσπαθεί να κρύψει κάτι από τον χαρακτήρα της, συνέχεια μου επιτίθεται χωρίς λόγο, έπειτα μου ζητάει συγγνώμη, τη συγχωρώ, αλλά αυτό όταν γίνεται κατ’ εξακολούθηση κάποια στιγμή κουράζει και δεν μπορείς άλλο. Χθες της είπα δεν μπορώ άλλη συγγνώμη, σε συγχωρώ, αλλά δεν αντέχω άλλο.

«Χθες μου ζήτησε συγγνώμη γιατί έγινε κάτι έξω από την κουζίνα του MasterChef και μου μίλησε πάλι πολύ απότομα άνευ λόγου και αιτίας. Μετά το κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη. Δεν μπορώ να δέχομαι συνέχεια επίθεση, δεν είμαι εδώ για να σταυρώσω κανέναν, αλλά συνέχεια αυτό μου ρίχνει πάρα πολύ την ψυχολογία».

Φυσικά ο Μπόμπαινας φρόντισε να την… «κουρδίσει» κατάλληλα.

Έτσι, όταν ξεκίνησε η ψηφοφορία, παρότι η Ελπίδα έχει ασυλία η Ελισάβετ στάθηκε μπροστά της και της ζήτησε να σταματήσει να της κάνει μπούλινγκ στο σπίτι!

«Πίστευα ότι όλο αυτό θα σταματήσει» της είπε. Όσο για την Ελπίδα; Δήλωσε στο κιου ότι το πρόβλημα είναι μονόπλευρο και έχει άγνοια για το ξέσπασμα της Ελισάβετ. «Το παθαίνει μόνη της»

«Έχω φτάσει στο σημείο να είμαι κλεισμένη στο δωμάτιο 18 ώρες τη μέρα και το ξέρουν όλα τα παιδιά. Αυτό λέγεται μπούλινγκ. Πόσες φορές μου έχει κάνει χειρονομίες με τα χέρια της; Πόσες φορές μου έχει πει να αλλάξω δωμάτιο; Χτες πάλι μου έκανε επίθεση κι ας κέρδισε την ασυλία» είπε η Ελισάβετ.

Η Καλλιόπη επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της

«Διπρόσωπη, ύπουλη, παίκτρια ριάλιτι. Το έχει πει στον Γιάννο ότι την έχει δασκαλέψει ο σύζυγός της για να φτάσει ψηλά» είπε ο Μπόμπαινας και αποκάλυψε ένα σκηνικό που έγινε πίσω από τις κάμερες όταν η Ελπίδα είδε την Ελισάβετ να κρατάει το στυλό της.

«Όταν της έκανε ο Γιάννος την ερώτηση γιατί λες ότι είσαι 15 χρόνια ζαχαροπλάστισσα είπε ότι είναι 15 χρόνια στην Αγγλία και μας το παίζει η επόμενη πατισερί σεφ. Άλλα πίσω άλλα στις κάμερες» καταγγέλλει ο Μπόμπαινας.

Ο παίκτης «κέντησε» εκ νέου για τον τρόπο σκέψης της Ελπίδας αποκαλώντας «πουτανιά στο μυαλό» αυτό που κάνει να ψηφίζει δυνατούς παίκτες.

«Είναι άδικο όταν φεύγουν κάποιοι με δόλο, με πουστιά. Ακούσατε μία μαγειρική δικαιολογία για την Ελισάβετ; Έτσι έπρεπε να γίνει».

Βέβαια το Twitter εξακολουθεί να είναι εναντίον τους!

https://twitter.com/kostant01459282/status/1520108869921517570

https://twitter.com/FountaVicky/status/1520109388983320576

https://twitter.com/tsoukallos/status/1520109063295709184