MasterChef: Ο επικός τρόπος που ο Τζαμάλ ανέτρεψε τα πάντα και έσωσε τον Παύλο – Δείτε τι έκανε στον Σωτήρη Κοντιζά
Reality TV

MasterChef: Ο επικός τρόπος που ο Τζαμάλ ανέτρεψε τα πάντα και έσωσε τον Παύλο – Δείτε τι έκανε στον Σωτήρη Κοντιζά

MasterChef: Ο επικός τρόπος που ο Τζαμάλ ανέτρεψε τα πάντα και έσωσε τον Παύλο – Δείτε τι έκανε στον Σωτήρη Κοντιζά

Και τα συγκινητικά λόγια του συμπαίκτη του για αυτή την κίνηση

Από τη στιγμή που κάρτα ασυλίας του MasterChef πέρασε στον πιο ιδιόρρυθμο αλλά και αγαπητό στο κοινό παίκτη ήταν επόμενο ότι και η τύχη της θα ήταν… ιδιόρρυθμη.

Ο Τζαμάλ aka Παναγιώτης Τζαμαλής έκανε την κίνηση ματ και δήλωσε στους κριτές ότι θέλει να σώσει έναν παίκτη και αυτός ήταν ο Παύλος.

Κατέβηκε λοιπόν κατά παράκληση του Σωτήρη Κοντιζά για να παραδώσει την κάρτα του.

Αντί για αυτό όμως -προκαλώντας τα γέλια κριτών και παικτών- προσπέρασε επιδεικτικά το ανοιχτό χέρι του Σωτήρη Κοντιζά και στάθηκε μπροστά στον Παύλο λέγοντάς του μοναδικά λόγια:

«Νομίζω ότι είσαι αρκετά αγχωμένος σήμερα για να μαγειρέψεις οπότε δεν θα ήθελα να ρισκάρω να φύγεις. Είναι άτυχο που δεν σου πέτυχε  μια τόσο παράτολμη αλλά ταυτόχρονα πολύ δημιουργική ιδέα χτες οπότε πιστεύω ότι έχεις να δείξεις πολλές ωραίες ιδέες και θέλω να τις εκτελέσεις μεταφορικά» του είπε.

«Κάθε άνθρωπος που μεγάλωσε διαφορετικός νιώθει πάντα ότι δεν είναι αρκετός»

Ο Παύλος μιλώντας στο booth δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, ενώ στον εξώστη η Μαρίνα -που πήρε τη θέση του στη δοκιμασία- τον καλούσε επιδεικτικά να ανέβει για να πάρει τη γκαρνταρόμπα της.

«Είναι ένα βήμα παραπέρα. Είναι και αυτό που θες να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι αρκετά καλός για να παραμείνεις επειδή μεγάλωσα διαφορετικός και κάθε άνθρωπος που μεγάλωσε διαφορετικός  νιώθει πάντα ότι δεν μπορεί να είναι αρκετός, ή καλός ή αρκετά καλός γιατί πάντα έχεις αυτό το πράγμα μέσα σου που σε κρατάει πίσω. Το γεγονός ότι ο Τζαμάλ -που έχουμε έρθει πολύ κοντά επειδή έχουμε και το ίδιο χιούμορ- μου λέει αυτά που μου λέει με κάνει να νιώθω  ότι ίσως είμαι αρκετά καλός και ελπίζω να το ακούσω και να προχωρήσω πιο δυνατός. Το τι θα πουν οι άλλοι το έχω ξεπεράσει προ πολλού. Εδώ δεν ακούω τι λένε οι δικοί μου πολλές  φορές. Η οπτική των άλλων είναι δικιά τους και όταν δεν έχεις το βίωμα δεν πρέπει να μιλάς. Για παράδειγμα οι άνδρες δεν έχουν το βίωμα των γυναικών, δεν ξέρουν πώς είναι να περπατάς σαν γυναίκα σε αυτόν τον κόσμο, πώς είναι να περπατάς σαν γκέι σε αυτόν τον κόσμο οπότε σεβαστή η άποψή σου αλλά άκου με και μένα που έχω το βίωμα!» είπε.

Η Μαρίνα από την άλλη δήλωσε πως «καλύτερα να κατέβω να μαγειρέψω για να τους δείξω πόσο λίγοι είναι μπροστά μου»…

https://streamable.com/5qj80z

Όπως είναι λογικό, το Twitter αποθέωσε τον Παναγιώτη για την κίνησή του και δήλωσε τη στήριξή του στο Παύλο και στα όσα είπε:

https://twitter.com/Toniciousss/status/1374443516743454727

https://twitter.com/GamprosLondino/status/1374449994938212355