MasterChef: Ο Ηλίας Κιαζόλι αποκαλύπτει αν είχε υπάρξει τελικά φλερτ με τη Μαρία
Reality TV

MasterChef: Ο Ηλίας Κιαζόλι αποκαλύπτει αν είχε υπάρξει τελικά φλερτ με τη Μαρία

MasterChef: Ο Ηλίας Κιαζόλι αποκαλύπτει αν είχε υπάρξει τελικά φλερτ με τη Μαρία

Τι είπε για την «κόντρα» με τον Σταυρή

Ήταν ένας από τους παίκτες που είχε ξεχωρίσει μέσα από το περσινό MasterChef και σίγουρα ο διαγωνιζόμενος που είχε αποσπάσει πολλά σχόλια στο twitter με τις «καυστικές» ατάκες και τη… γκρίνια του. Ο λόγος για τον Ηλία Κιαζόλι που σήμερα συνεργάζεται με γνωστό εστιατόριο στην Τήνο και μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για το MasterChef, την «κόντρα» με τον Σταυρή και το «φλερτ» με τη Μαρία Μπέη.

«Το καλοκαίρι ήμουν λίγο κρυωμένος. Σαν άρρωστος, δεν άντεχα και πολύ. Μπορεί να το πέρασα κορονοϊό και να μην το ξέρω», είπε αρχικά ο Ηλιάς Κιαζόλι και αποκάλυψε πως μετά το MasterChef ξεκίνησε τη συνεργασία του με ένα εστιατόριο στην Τήνο.

Μιλώντας για τις «κόντρες» που υπήρξαν στο MasterChef ανέφερε: «Όταν βγήκα από το παιχνίδι, εκνευρίστηκα με τα σχόλια του Σταυρή. Είχαμε μια κόντρα με το παιδί. Αλλά είχαμε να χωρίσουμε τα 50.000 ευρώ. Από τη στιγμή που έχουμε βγει δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Όλα καλά».

Ενώ για τη σχέση που του είχαν χρεώσει με τη Μαρία Μπέη, αποκάλυψε: «Μου είχαν χρεώσει ένα φλερτ με τη Μαρία, αλλά δεν είχαμε τίποτα. Αποδείχτηκε ότι τα παιδιά (σ.σ. Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος) ήταν μαζί, και στην τηλεόραση και στον κόσμο παίζει ρόλο να έχεις και πλάτες πίσω σου».

Ακόμη, ο ίδιος δήλωσε ότι ξεκίνησε να κάνει μια απόπειρα για ένα ταξιδιωτικό με τον Κώστα Νταλιάνη, αλλά δεν το κυνήγησαν ιδιαίτερα.

Τέλος, όσο αφορά στο νέο MasterChef, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» έχει ξεκινήσει ήδη  το pre production για ριάλιτι μαγειρικής του Star, με στόχο η παραγωγή να κερδίσει λίγο χρόνο για τα γυρίσματα, λόγω κορονοϊού.

https://streamable.com/98rx2a