MasterChef: Οι άκυρες φακές, οι… αντιγραφές και η ομάδα προς αποχώρηση
Reality TV

MasterChef: Οι άκυρες φακές, οι… αντιγραφές και η ομάδα προς αποχώρηση

MasterChef: Οι άκυρες φακές, οι… αντιγραφές και η ομάδα προς αποχώρηση

Ανατροπή στη δεύτερη φάση της ομαδικής

Έπειτα από μία μαραθώνια ομαδική δοκιμασία στο MasterChef – αφού εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις – οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών και έβγαλαν απόφαση για το ποια ομάδα θα βγει σε απαρτία στον τάκο.

Μετά την Πάρνηθα και τις ακρογιαλιές της Βουλιαγμένης ­σειρά είχε η δοκιμασία στο ξενοδοχείο στον Αστέρα στην Βουλιαγμένη. Και τις δύο μέρες οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αλλά όπως είδαμε δεν έλειψαν τα λάθη και οι αστοχίες που κόστισαν στο αποτέλεσμα των παρασκευών.

https://streamable.com/i3qlrz

Οι κριτές έκριναν τις αποδόσεις και στις δύο προκλήσεις  και τα λάθη των Μπλε φάνηκαν να υπερτερούν.

Το τεράστιο λάθος έγινε με το κυρίως πιάτο που δεν είχε συνοχή με το θέμα του Πάσχα. Κάτι οι άκυρες φακές, κάτι η μαγειρίτσα που μπήκε στο πλάι σαν σάλτσα έφεραν «τρικυμία» στην προσπάθεια κι έτσι «ναυάγησε».

Όσο για τα γλυκά που ετοίμασαν τα δύο team αυτά έμοιαζαν αρκετά και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το σχολίασε.  Η Μαργαρίτα είπε πως ήταν μία ιδέα που είχε σκεφτεί αρκετές ημέρες πριν και την είχε εξομολογηθεί στον Τζιοβάνι με τη Μαρίνα να ενοχλείται από την υπόνοια…

«Γύρισε και είπε ότι είπε την ιδέα της στον Τζιοβάνι κι ότι εκείνος είπε εκείνος το γλυκό σε εμένα!».

https://streamable.com/lmqtaf

Έτσι, οι Μπλε δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα που είχαν από την πρώτη δοκιμασία χάνοντας με 191-197 και βγήκαν ομαδικώς υποψήφιοι προς αποχώρηση.

https://streamable.com/jl5u4x