Reality TV

MasterChef: Πήραν τα βουνά και τα λαγκάδια στην ομαδική – Τους βγήκε η γλώσσα στο … κουβάλημα!

MasterChef: Πήραν τα βουνά και τα λαγκάδια στην ομαδική – Τους βγήκε η γλώσσα στο … κουβάλημα!

Οι κριτές τους «έσταξαν»

Εκδρομή βγήκαν οι παίκτες του MasterChef για την ομαδική δοκιμασία της Δευτέρας.

Με φόντο τους λόφους της Πάρνηθας και την πράσινη συστάδα οι επίδοξοι σεφ περίμεναν πώς κ πώς να μάθουν τη νέα τους αποστολή λίγο πριν από την τερματική γραμμή του πέμπτου κύκλου.

Πρώτα όμως ο Διονύσης έχοντας τρία πλεονεκτήματα στα χέρια του ορίστηκε αρχηγός, διάλεξε δεύτερο αντίπαλο και επέλεξε το team του με προτεραιότητα.

Οι Κόκκινοι με μπροστάρη τον Διονύση απαρτίστηκαν από τον Ιωάννη, τη Μαργαρίτα – που την βλέπει ως το μαργαριτάρι της ομάδας – και τον Παύλο. Από την άλλη, οι Μπλε με αρχηγό τη Μαρίνα είχαν στο δυναμικό τον Τζιοβάνι και τον Αλέξανδρο. Η Μαρίνα ήταν η μόνη του σκέψη για αντίπαλο και αυτό καθότι μεγαλόκαρδος ήθελε να ικανοποιήσει την επιθυμία της και να της δώσει για πρώτη φορά τα ηνία.

Καλά ως εδώ… Αλλά ποιο ήταν το ζητούμενο;

Ένα πλήρες μενού με σούπα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό και 2,5 ώρες για ετοιμασία για τον καθένα, δηλαδή 12 πιάτα.

https://streamable.com/k5jq3t

Δυστυχώς, όμως, η πρόκληση δεν έμεινε εκεί καθώς οι κουζίνες ήταν σε άλλο σημείο από το πάντρι με τα υλικά και έτσι οι παίκτες κλήθηκαν να κουβαλήσουν τα «σύνεργα» της δουλείας και να δοκιμαστούν και… στην «ορειβασία». Και κάπως έτσι πρώτα τους βγήκε η γλώσσα κι ύστερα ρίχτηκαν στην αρένα της μαγειρικής.

https://streamable.com/v46jf2

Exit mobile version