MasterChef: Ποιος αποχώρησε από τον διαγωνισμό; «Δεν το πιστεύω, τι ρεζιλίκι…»
Reality TV

MasterChef: Ποιος αποχώρησε από τον διαγωνισμό; «Δεν το πιστεύω, τι ρεζιλίκι…»

MasterChef: Ποιος αποχώρησε από τον διαγωνισμό; «Δεν το πιστεύω, τι ρεζιλίκι…»

Πολύ κακά πιάτα αλλά ποιος είχε το χειρότερο;

Το Silver Award έκρυβε και δυσάρεστα νέα για τρεις παίκτες.

Οι κριτές κάλεσαν τον Νίκο, τη Μαρία και τη Λία, τους τρεις με τις χειρότερες προσπάθειες.

Η Λία άκουσε ότι το γλυκό της ήταν κακό αλλά όχι το χειρότερό της, αλλά είχε ένα εξαιρετικό κυρίως ενώ το πιάτο της που έλειπε αλλά το πρόσφερε στους κριτές -μια τάρτα που άφησε στον φούρνο- ήταν επίσης πολύ καλή.

Η Μαρία άκουσε ότι άφησε το συκώτι της ωμό ενώ οι συνδυασμοί με γκοργκοτζόλα, μπλε τυρί, γκαστρίκ έκαναν «ένα από τα πιο αηδιαστικά πιάτα. Το γυρνάς πίσω και κάνεις φασαρία», όπως της είπε ο Αθηναγόρας Κωστάκος.

Η Μαρία έβαλε τα κλάματα λέγοντας ότι δεν ήθελε να είναι αυτή η τελευταία της προσπάθεια αλλά θα τη βαρύνει αν παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο Νίκος άφησε ακαθάριστες τις καραβίδες ενώ το γλυκό του δεν ήταν ολοκληρωμένη προσπάθεια ενώ ο Αθηναγόρας βρήκε κόκκαλο στο ψάρι του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε στους παίκτες ότι δεν μπήκαν με φόρα αλλά η Λία ήταν αυτή που τη γλίτωσε διότι τα δύο πιάτα της ήταν καλύτερα από των συμπαικτών της και μάλιστα ο Αθηναγόρας θα ήθελε το πιάτο της με τα μάγουλα στο εστιατόριό του.

https://streamable.com/o8eal6

Αποχώρησε το «νοσοκομειακό» πιάτο

Οι κριτές αξιολόγησαν μία μία τις προσπάθειες του Νίκου και της Μαρίας.

Στον Νίκο Σκορδάκη είπαν ότι το κυρίως πιάτο του ήταν νοσοκομειακό καθώς έκανε αχρείαστες παρασκευές, δεν καθάρισε τα λαχανικά του αλλά και δεν είχε βάλει πουθενά αλάτι.  «Ο τελευταίος που θα λέγαμε ότι τα έχει φτιάξει θα ήσουν εσύ».

«Το κυρίως σου είναι ενδεχομένως μία από τις πιο κακές προσπάθειες που έχουμε δοκιμάσει από την αρχή του διαγωνισμού» είπε στη Μαρία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αλλά δεν ήταν εκείνη που αποχώρησε.

Ο Νίκος είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και αποχώρησε.

«Δεν το πιστεύω, τι ρεζιλίκι» ψέλλισε η Μαρία στον εξώστη.

«Σήμερα ήταν η κακή σου μέρα» του είπε ο Αθηναγόρας Κωστάκος που ανέλαβε χρέη παρουσιαστή ζητώντας από τον Νίκο να αφήσει την ποδιά του και να αποχωρήσει.

Την καλύτερη κουβέντα την είπε η Μαργαρίτα που δήλωσε ότι ξαναερωτεύτηκε τη μαγειρική και όπως είπε «ο ερωτευμένος άνθρωπος είναι ο πιο ευτυχισμένος και όχι με λεφτά».

https://streamable.com/yk5quu