MasterChef: Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter για τον καλεσμένο chef Γιώργο Βενιέρη – Ποιον guest ζητούν οι χρήστες να επιστρέψει;
Reality TV

MasterChef: Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter για τον καλεσμένο chef Γιώργο Βενιέρη – Ποιον guest ζητούν οι χρήστες να επιστρέψει;

MasterChef: Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter για τον καλεσμένο chef Γιώργο Βενιέρη – Ποιον guest ζητούν οι χρήστες να επιστρέψει;

Έγινε αντιπαθής με τους τρόπους του - Ποιος είναι ο Γιώργος Βενιέρης;

Μεγάλο θέμα στο Twitter έχει γίνει ο guest chef Γιώργος Βενιέρης, το ασιατικό πιάτο του οποίου κλήθηκαν να αντιγράψουν ο Ιωάννης, η Ανούς και η Λία.

Οι χρήστες του Mέσου θεώρησαν ότι είναι αγενής και ότι έχει έπαρση πράγμα που αποτυπώθηκε σε δεκάδες tweets μερικά από τα οποία σας παραθέτουμε.

https://streamable.com/wtpy1u

Μάλιστα τον συνέκριναν με τον προηγούμενο guest, τον Αντώνη Δρακουλαράκο, του οποίου τους τρόπους εξήραν και ζήτησαν να ξαναγυρίσει στο ριάλιτι.

https://twitter.com/mr_toulis/status/1378433566279876608

https://twitter.com/MegaTronX8/status/1378425519302180865

https://twitter.com/GretaFarm/status/1378416363161653250

https://twitter.com/Bourboulicious/status/1378419232468307971

https://twitter.com/janatabakaj/status/1378416524986363910

https://twitter.com/GretaFarm/status/1378426066830786564

https://twitter.com/whotfischristyy/status/1378418553620209664

https://twitter.com/frapes_/status/1378418589519253507

https://twitter.com/5Wd0m4wVPJmPZNs/status/1378425976653283338

Αναζητήσαμε στοιχεία για τον Γιώργο Βενιέρη και όπως θα δείτε έχει πολύ μεγάλη εμπειρία αφού δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στη γαστρονομία.

Πρωτεργάτης στην δημιουργία της νέας ελληνικής κουζίνας (Electra restaurant 2006-2012), γαλλική μαγειρική παιδεία (Σπονδή, Beau Brummel, Vardis) και πιστός Κυκλαδίτης με καταγωγή από την Φολέγανδρο.

Παράλληλα είναι από τους πρώτους δημιουργούς του street food κινήματος με την καντίνα του στο Χαλάνδρι (Mr. Pug’s Canteen) ενώ άνοιξε και το Mr. Pug στο Σύνταγμα.

Ως φανατικός λάτρης των εστιατορίων και τεχνοκράτης έχει την δικιά του εταιρεία (Smiling Dog–Hotel & Restaurant Consulting) τα τελευταία δέκα χρόνια, με εξαιρετικό portfolio και ηχηρές συνεργασίες.

Σε συνέντευξή του στη Lifo το 2018  δήλωνε:

«Πάσχω από «γαστρονομική κατάθλιψη», δεν ικανοποιούμαι πλέον με τίποτα, παρόλο που τρώω τα πάντα, δεν σνομπάρω. Θα φάω το τελειωμένο «βρόμικο» από επαγγελματική διαστροφή, τρώω πολλή σαβούρα. Μπορεί να φάω στην Μπανγκόκ αποξηραμένο ποντίκι και καλαμάρι στον ήλιο, αλλά με την ίδια ευκολία θα φάω και σ’ ένα τριάστερο εστιατόριο στο Παρίσι, αντιλαμβανόμενος αυτό που γίνεται».